Aku ketagih Pokemon Go | Antara keyword yang menghiasi statistik pencarian di blog aku based on statistik akaun Nuffnang aku. Al-maklum...

Aku Ketagih Pokemon Go?

/
1 Comments

Aku ketagih Pokemon Go | Antara keyword yang menghiasi statistik pencarian di blog aku based on statistik akaun Nuffnang aku. Al-maklumlah, game pokemon go tengah hangat diperkatakan di seluruh dunia sekarang ni. Malah kesan daripada permainan pokemon go jugak tengah hangat menghiasi dada akhbar, malah turut diviralkan di media sosial.


Pada aku, tanda awal ketagih pokemon go ni... Simptom dia lebih kurang sama je dengan ketagih fb ke... Kalau makan tak lalu, mandi takde masa... Tidur pun tak lena... Asyik hadap handphone 24 jam, 7 hari... Ketagihla namanya tu kan...



ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. buat masa ni takde keinginan lagi nak download pokemon go ni :p

    ReplyDelete