Turban knot headband | antara produk kait terbaru dari aku. Tak sangka, mula-mula main-main test market di fb... Tak sangka pulak ada y...

Turban knot headband


Turban knot headband | antara produk kait terbaru dari aku. Tak sangka, mula-mula main-main test market di fb... Tak sangka pulak ada yang tersuka tanpa sengaja. Malah ada yang dah repeat order sampai tigaempat kali. Alhamdulillah... Rezeki Allah maha luas dan datang dalam pelbagai bentuk.


That why, right now blog terabai... Plus takde idea nak taip. In Shaa Allah, lepas ni cuba untuk update blog seperti biasa. Rindu sebenarnya. Tapi, nak buat macam mana... Kan!

Untuk turban knot headband ni, fiza jual dengan harga RM10 tidak termasuk postage. Nak order ikut warna sendiri pun boleh. No problemo... Just whatsApp 0138821296. In Shaa Allah, siap paling lama dalam masa 3 hari.

Apa-apa pun salam Jumaat semua :)


Usaha dan kesabaran kena ada | Walaupun follower IG Fiza_Crochet tak seramai artis . Haha... Tapi, aku tetap sabar. Bukan mudah nak per...

Usaha dan kesabaran kena ada


Usaha dan kesabaran kena ada | Walaupun follower IG Fiza_Crochet tak seramai artis. Haha... Tapi, aku tetap sabar. Bukan mudah nak perkenalkan produk kita kepada orang ramai right. Nak membina kepercayaan kepada pembeli perlukan kesabaran.


Alhamdulillah, right now... Walaupun tempahan tak sehebat mana... Jualan pun tak terlajak laris... Yang penting mereka yang membeli dan menempah barangku berpuas hati. Sekurang-kurangnya masa terluang yang ada... Di isi dengan sesuatu perkara yang membawa manfaat. 

Apa-apa pun usaha dan tindakan kena ada... Selebihnya... Kesabaran adalah bekalan untuk menjadi benteng dalam melariskan jualan.

Kata-kata motivasi buat sendiri sebenarnya... Biasalah, manusia takde yang perfect... Kekadang ada hari dan masa kita berasa down. Betul tak?


Headband Untuk Bayi 9 - 12 Bulan | Selain kasut bayi dan pacifier clip , aku jugak menjual dan menerima tempahan untuk headband . Ter...

Headband Untuk Bayi 9 - 12 Bulan


Headband Untuk Bayi 9 - 12 Bulan | Selain kasut bayi dan pacifier clip, aku jugak menjual dan menerima tempahan untuk headband. Terbaru, stok untuk headband bayi umur 9 - 12 bulan. Jika nak menempah ikut warna dan pattern sendiri pun boleh. In Shaa Allah, siap dalam masa dua hari.



Inilah antara aktiviti aku sambil jaga anak. Sesaja mulanya untuk mengisi masa terluang. Then, update di instagram fiza_crochet dan facebook. Tak sangka pulak ada yang sudi beli dan order. If ada yang berminat... Boleh whatApp fiza di talian 0138821296 atau email fizalinolie@gmail.com. In shaa Allah, dengan kadar segera fiza reply...


Produk Terbaru Dari Barangan KAIT | Berupa pacifier clip atau dalam bahasa kita klip puting kosong. Alhamdulillah, aku jual dengan harg...

Produk Terbaru Dari Barangan KAIT


Produk Terbaru Dari Barangan KAIT | Berupa pacifier clip atau dalam bahasa kita klip puting kosong. Alhamdulillah, aku jual dengan harga RM10 setiap satu TIDAK TERMASUK POSTAGE.


Sangat fleksibel untuk baby dan kanak-kanak... Boleh order mengikut warna dan pattern kesukaan sendiri. In Shaa Allah boleh siap dalam masa 2 hari. If nak tengok barangan kait lain... Bolehlah jenguk page Barangan KAIT. Jika berminat, whatApp fiza 0138821296 atau email fizalinolie@gmail.com.