Usaha dan kesabaran kena ada | Walaupun follower IG Fiza_Crochet tak seramai artis . Haha... Ta...

Usaha dan kesabaran kena ada


Usaha dan kesabaran kena ada | Walaupun follower IG Fiza_Crochet tak seramai artis. Haha... Tapi, aku tetap sabar. Bukan mudah nak perkenalkan produk kita kepada orang ramai right. Nak membina kepercayaan kepada pembeli perlukan kesabaran.


Alhamdulillah, right now... Walaupun tempahan tak sehebat mana... Jualan pun tak terlajak laris... Yang penting mereka yang membeli dan menempah barangku berpuas hati. Sekurang-kurangnya masa terluang yang ada... Di isi dengan sesuatu perkara yang membawa manfaat. 

Apa-apa pun usaha dan tindakan kena ada... Selebihnya... Kesabaran adalah bekalan untuk menjadi benteng dalam melariskan jualan.

Kata-kata motivasi buat sendiri sebenarnya... Biasalah, manusia takde yang perfect... Kekadang ada hari dan masa kita berasa down. Betul tak?


Headband Untuk Bayi 9 - 12 Bulan | Selain kasut bayi dan pacifier clip , aku jugak menjual da...

Headband Untuk Bayi 9 - 12 Bulan


Headband Untuk Bayi 9 - 12 Bulan | Selain kasut bayi dan pacifier clip, aku jugak menjual dan menerima tempahan untuk headband. Terbaru, stok untuk headband bayi umur 9 - 12 bulan. Jika nak menempah ikut warna dan pattern sendiri pun boleh. In Shaa Allah, siap dalam masa dua hari.



Inilah antara aktiviti aku sambil jaga anak. Sesaja mulanya untuk mengisi masa terluang. Then, update di instagram fiza_crochet dan facebook. Tak sangka pulak ada yang sudi beli dan order. If ada yang berminat... Boleh whatApp fiza di talian 0138821296 atau email fizalinolie@gmail.com. In shaa Allah, dengan kadar segera fiza reply...


Produk Terbaru Dari Barangan KAIT | Berupa pacifier clip atau dalam bahasa kita klip puting kos...

Produk Terbaru Dari Barangan KAIT


Produk Terbaru Dari Barangan KAIT | Berupa pacifier clip atau dalam bahasa kita klip puting kosong. Alhamdulillah, aku jual dengan harga RM10 setiap satu TIDAK TERMASUK POSTAGE.


Sangat fleksibel untuk baby dan kanak-kanak... Boleh order mengikut warna dan pattern kesukaan sendiri. In Shaa Allah boleh siap dalam masa 2 hari. If nak tengok barangan kait lain... Bolehlah jenguk page Barangan KAIT. Jika berminat, whatApp fiza 0138821296 atau email fizalinolie@gmail.com.

Episod Akhir Biar Aku Jadi Penunggu | dah pun tamat. Seperti biasa, ending drama mesti happy. N...

Episod Akhir Biar Aku Jadi Penunggu


Episod Akhir Biar Aku Jadi Penunggu | dah pun tamat. Seperti biasa, ending drama mesti happy. Next week dah start drama akasia terbaru menggantikan biar aku jadi penunggu. Tengok promo di tv3 macam best... Siapa pernah baca novel suamiku paling sweet? Mesti dah tau jalan ceritanya right.

Sumber gambar daripada google image

Ada jugak usha blog myinfotaip. Berdasarkan sinopsis yang ditulis si penulis... Drama suamiku paling sweet mengisahkan tentang seorang gadis sepertinya terpaksa berkahwin dengan anak majikan dan bagaimana si suami menghilang rasa terpaksa dan seterusnya menimbulkan rasa cinta si isteri.... Begitulah lebih kurang jalan ceritanya... Nak tahu bagaimana perjalanan kisahnya, kenalah tengok episod satu bermula Isnin next week. Heronya Syafiq Kyle dan heroinnya pulak... Mawar Rashid yang memegang watak sebagai Qisya Iris.

Hurmmm... Kalau drama biar aku jadi penunggu haritu... Aku tak layan sangat. Tapi tak taulah drama suamiku paling sweet. Biasanya... Kalau ada masa, menyempat jugak usha reviews dari pembaca novel drama yang bakal diadaptasi. If reviews yang pembaca buat mencecah hampir 99.9% mengatakan best... Baru tengok. Begitulah aku...