Dove Salon Media Launch | CPUV ke-4 untuk bulan Mei 2016. Alhamdulillah, semoga rezeki berblog tak kan putus selagi minat berkongsi cer...

Dove Salon Media Launch

/
2 Comments

Dove Salon Media Launch | CPUV ke-4 untuk bulan Mei 2016. Alhamdulillah, semoga rezeki berblog tak kan putus selagi minat berkongsi cerita itu masih ada.


Baru berkesempatan update blog, semuanya disebabkan line internet celcom yang lembap gara-gara hujan lebat beberapa hari yang lepas. Nak tak nak kenalah bersabar...

Dove salon launch tentang apa ek? Actually, tak nampak lagi iklannya tertayang di blog ni. Apa-apa pun terima kasih kepada pihak Nuffnang kerana berterusan beriklan di blog ini.




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. Untunglah fiza blog sentiasa meriah dengan cpuv..klu muni ciput aje la..bolehlah dari takde.hehehe

    ReplyDelete
  2. beruntungnya akk.. :)

    cpuv sy dah lama berkubur sejak thun 2015 bln 10..

    jmput singgah blog sy.

    hanyadihatiku.blogspot.my

    ReplyDelete