Aik Cheong White Coffee | produk terbaru encik suami beli semalam. Terbaru bagi kami... Entah! Berminat tengok mug sebagai free gift. Hu...

Aik Cheong White Coffee

/
0 Comments

Aik Cheong White Coffee | produk terbaru encik suami beli semalam. Terbaru bagi kami... Entah! Berminat tengok mug sebagai free gift. Hubby terus beli. Sekotak dijual dengan harga RM15.80. Then, di dalamnya mengandungi 15 bungkus white coffee.


Hubby kata sedap... Sesedap white coffee yang dia beli sebelum ni. Actually, hubby gemar membeli botol air dan mug. Rasa-rasa boleh buat koleksi dah dia punya botol air dan mug. Huhu... Dia pergi mall mahupun kedai runcit... Wajib singgah di bahagian botol. Tengok botol pelik sikit mesti beli. Mug pun sama...

Bukan dia minum sangat pun 3 in 1. Time teringin je pun. Minat mug punya pasal sanggup beli. Haha... Bila tengok aku senyum, dia tahu dah... Confirm kena gelak. Namun... Aku tak pernah halang minat dia. Walaupun... Hakikatnya, bukan nak guna sangat pun botol atau mug yang dia beli. Alih-alih guna mana-mana botol atau mug depan mata je. Tapi kan... Seronok jugak ada suami suka beli botol air. Nanti bila anak-anak dah start bersekolah... Boleh guna. Siap... Boleh tukar-tukar stail lagi setiap hari. Mu ada... Haha.



ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: