Seminggu tanpa cerita ... Confirm takde yang merindui entri baru dari aku :( Banyak perkara yang berlaku seminggu yang lalu... Start...

Seminggu Tanpa Cerita

/
1 Comments


Seminggu tanpa cerita... Confirm takde yang merindui entri baru dari aku :(

Banyak perkara yang berlaku seminggu yang lalu... Starting Jumaat, 27 November 2015... Mak saudara aku meninggal di rumah kami... Allah... Bagaikan tak percaya... Tanpa sakit, Allah lebih menyayanginya. Kami terima dengan redha... 7 hari sibuk dengan urusan kematian... Blog pun sunyi tanpa entri.

Selepas 7 hari... Seperti telah dirancang, 5 Disember kami 4 beranak ke Kuching untuk 'berambih' di rumah mak mertua aku. Sampai rumah belah malam... Ain demam... Baru hari ni Ain ok. Huhu... Tapi, semalam sempat jugak ikut hubby ke popular bookstore jalan BDC. Cari ABM untuk sekolah tahun 2016. Alia pun sempat grab 8 jenis gunting dengan harga RM19.90 selepas discount 25%. Amat berbaloi beli... Pelbagai bentuk boleh buat. Pada aku gunting ni amat sesuai untuk ajar anak menggunting. Plastik... Malah mata gunting pun jenis tak tajam sangat. Anak pun teruja nak guna. Haha...


Ingatkan tak nak beli... Guna je apa yang ada di rumah untuk aktiviti homeschool Alia... Tapi, tergugat jugak iman aku dan hubby bila tengok aksesori banyak sangat... Cute pulak tu. Huhu...




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. kenapa beli gunting banyak2? hehehe
    Zura pon kadang2 over membeli gak barang2 sekolah anak2. x tahan bila tengok yang kiut2 tuh. kikikiki

    ReplyDelete