Aktiviti sebelum tidur Alia dan Ain ... Bawak mainan atas tilam. First time tau... Harini dek kerana hujan belah petang... Sampai puku...

Aktiviti Sebelum Tidur

/
1 Comments


Aktiviti sebelum tidur Alia dan Ain... Bawak mainan atas tilam. First time tau... Harini dek kerana hujan belah petang... Sampai pukul 6:30 petang dorang tidur. Jadinya lambatlah dorang nak tidur balik belah malam.


Ain around jam 10 malam dah tidur dah. Cuma Alia je... Sempat temankan Aku dan hubby layan hindi di channel Zee sambil selesaikan puzzle di tabletnya sendiri... Sian! Seharian dia terlupa nak mintak tab. Aku... Kalau dia tak mintak memang tak bagi... Kekadang sampai duatiga hari tab tak ber'charge. Huhu... Tamat cerita barulah Alia tidur.

Oh! Ya, Malam ni punya movie bertajuk Don 2. Dah pernah tengok. Cuma saja nak layan balik. Plot ceritanya bila difikirkan secara positif... Ia mengajar kita untuk lebih berhati-hati dalam membuat sesuatu perancangan dan... Tak semua kawan itu baik. Malah ada jenis... Kawan makan kawan demi kepentingan diri sendiri. Itulah realiti kehidupan manusia kini. Bukan dalam movie saja pun kan. Haha.... Bila dilihat dari sudut negatif pulak, ceritanya mengajar penjenayah untuk lebih kreatif. Tapi... As a penonton, kita kena think positif... Benda baik kita jadikan teladan... Yang tak elok tu... Janganlah tiru.



ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. sakan dua beradik ni berangkit toys atas tilam..comel je alia n ain

    ReplyDelete