Assalamu'alaikum, hai ♥ Kebiasaannya Nur Ain tidur di atas lantai beralaskan tilam kecil. Setakat ni... Alhamdulillah duatiga jam...

Tidur Dalam Buai VS Tidur Atas Lantai

/
3 Comments


Assalamu'alaikum, hai
Kebiasaannya Nur Ain tidur di atas lantai beralaskan tilam kecil. Setakat ni... Alhamdulillah duatiga jam jugak dia tidur even macam-macam pencemaran bunyi di sekeliling.


Semalam... Aku try letakkan dia di dalam buai beralaskan bantal... Konon-kononnya seperti di atas lantai. Tapi... Tak sampai setengah jam pun... Dia dah bangun. Hurmmm... Nampak gayanya dia lebih selesa tidur di atas lantai beralaskan tilam berbanding di dalam buai. Maybe besar sikit kot... Dia nak tidur dalam buai.




ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. dulu saya masa anak kecil mmg tak guna buai melainkan anak demam atau tak sihat,, dua2 anak saya tido bawah,, nak travel pun senang tak payah angkut buai huhu,,

    ReplyDelete
  2. baby Sgt lagi kot fiza,biasanya new born mmg suka berkepit dengan mak Kat bawah.rasa selamat gitu!

    ReplyDelete
  3. Hana klu bleh xnk zahrah tdur dlm buai..susa nk bw jln2 nnt. Tp mak byk kali dsak srh bg tdur dlm buai..sbb ltih tdurkn zahrah kt tgn..dilema btul, hehe.

    ReplyDelete