20 February 2015

Cara Banyakkan Susu Badan Dengan Mudah



Assalamu'alaikum, hai
Alhamdulillah... Semalam genap 2 bulan umur Nur Ain Haziqah... Still tak terfikir nak mencuba supplement tambahan untuk tambahkan susu. Bukan dasar nak kedekut... Untuk anak apa salahnya kan... Namun, aku lebih suka cara semulajadi. 



Rezeki Ain, susu buat dia still meriah. 

Apa yang aku amalkan first things first... Banyakkan minum air kosong, minum susu anmum yang khas untuk ibu menyusukan bayi... Di samping minum horlick campur milo. Dan... Paling penting... Banyakkan berdoa dan... Sentiasa fikir positif yang susu sentiasa ada. Tak lupa... Jaga pemakanan... Makan makanan yang berkhasiat. Tu jelah kaedah membanyakkan susu yang aku amalkan dari adanya Alia sampai lahirnya Nur Ain.

Alhamdulillah...


3 comments:

  1. muni boleh dikatakan syg duit utk beli supplemen semua..sbb percaya yg susu sentiasa ada n cukup utk anak.Alhamdulillah tanpa apa2 supplemen smp sekarang afia masih menyusu n tak pernah campur FM lg pun

    ReplyDelete
  2. muni boleh dikatakan syg duit utk beli supplemen semua..sbb percaya yg susu sentiasa ada n cukup utk anak.Alhamdulillah tanpa apa2 supplemen smp sekarang afia masih menyusu n tak pernah campur FM lg pun

    ReplyDelete
  3. Sy pula amlkn mnum esp shaklee..alhmdulilh hsilnya memuaskn.

    ReplyDelete