Assalamu'alaikum, hai ♥ Sebaik sahaja Ain dilahirkan... Aktiviti berblog aku semakin berkurangan. Bukan takde idea atau apa... Cu...

Bagaimana Kemaskini Blog Bila Ada Anak Kecil?

/
1 Comments


Assalamu'alaikum, hai
Sebaik sahaja Ain dilahirkan... Aktiviti berblog aku semakin berkurangan. Bukan takde idea atau apa... Cuma kekangan masa banyak sangat, membuatkan aku tak update blog. Ekeke...

Sumber gambar daripada google image

Kalau update pun... Nak buat satu entri  tu... Duatigaempat hari nak kena draf, baru boleh publish ... Huhu. Masa update pulak... Belah pagi, lepas habis menyusukan Ain. Tu pun... Kalau mata tak mengantuk. Kalau mengantuk tu... Faham-faham jelah... The next day... Pasti takde cerita. 

Namun... Itu semua tak membantutkan minat aku dengan dunia blogging. Benda yang kita minat... Pastinya kita akan curi masa untuk melakukannya right... Cumanya, sekarang ni aktiviti berblog aku agak slow... Seperti biskut chipsmore kaedahnya. Haha...




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. ms sy memula berblogging dulu, anak bongsu baru umur 3 tahun..idoklah kecik sangat..tp itu pun da rasa mencabar...

    pelan2 kayuh fiza...anda boleh! hehe

    ReplyDelete