Assalamu'alaikum, hai... Lately... Aku suka bawa bekal susu Anmum ke office. Sampai office, baru bancuh. Dah tu... Biskut m...

Nafsu Makan pada trimester kedua kehamilan

/
2 Comments


Assalamu'alaikum, hai...



Lately... Aku suka bawa bekal susu Anmum ke office. Sampai office, baru bancuh. Dah tu... Biskut munchy's mesti ada sekali. Jenama lexus perisa peanut butter pun sedap. Lagi sedap dari munchy's cracker sandwich. Hehe... Semenjak masuk trimester kedua ni... Nafsu makan aku bertambah. Alhamdulillah... Bolehlah cover balik berat badan yang turun masa trimester pertama.

Masa mengandungkan Alia dulu... Pada trimester pertama... Aku kena alahan teruk, sehingga berat badan pun turun... Tapi kali ni lagi ok rasanya... Takdelah alahan sangat. Still boleh turun ke office.

Part nak makan itu dan ini takdelah sangat. Boleh dapat lagi. Takdelah hubby pening nak mencari. 25hb ni aku akan ke klinik buat pemeriksaan rutin bulan. Harap-harap semuanya ok seperti checkup sebelumnya. Amin...



ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. Biasanya selera mkn trimesta kedua mmg tinggi la..hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saly : Thanks Saly kerana sudi singgah sini. Betul tu... Tu la yg fiza hadapi sekarang. Asyik mkn je keja. Huhu...

      Delete