Assalamu'alaikum, hai... Lately... Aku cepat beno rasa lapar. So, untuk mengelakkan rasa lapar, lebih-lebih lagi time mengandung...

Janji Perut Berisi?

/
3 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Lately... Aku cepat beno rasa lapar. So, untuk mengelakkan rasa lapar, lebih-lebih lagi time mengandung ni... Before menjelang waktu lunch atau dinner... Mesti ada biskut untuk aku buat alas perut. 


Now, aku ada kegilaan baru... Tu pun start dari kawan office perkenalkan... Time breakfast di office. Merasa biskut munchy's cracker sandwich. Sedap... Pekena pulak dengan milo panas kaw-kaw. Huhu... Memang superb...

Apa yang aku suka dengan biskut munchy's sekarang ni. Bukan je pembungkusannya yang menarik. Malah sesuai untuk mereka-mereka yang suka selitkan makanan dalam handbag... Bila-bila boleh bantai makan... Sebab ianya dibungkus di dalam paket yang kecik. 

Selalunya... Time balik kerja... Aku mesti rasa lapar yang amat... Sebab tu, hubby dah tahu... Confirm! Mesti ada bekalan dalam kereta. Hehe... Dia kan selalu jadi peneman setia ambik aku balik kerja. So, Dah tahu sangat dah perangai aku. Hehe... 




ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. Salam Fiza..
    kalau mengandung memang cepat lapar..akak yg perut tak berisi pon time lapar suka jugak cari makan buat alas..biskut pon jadik..:)

    ReplyDelete
  2. tapi fiza kena hati2 kot on kandungan gulanya...takut terlebih pulak nanti :)

    ReplyDelete
  3. Sy time prgnt ni pn suka sngt ngn bskut.. Syok mengunyah kut. Hehe

    ReplyDelete