Assalamu'alaikum, hai... Sekarang di area Betong tengah famous dengan banana cheese. Pisang goreng bersalut susu dan cheese... Ta...

Banana Cheese

/
4 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Sekarang di area Betong tengah famous dengan banana cheese. Pisang goreng bersalut susu dan cheese... Tapi... Tempat lain, aku rasa dah lama famous kot... Ye tak?


Nak dijadikan cerita... Semalam balik kerja... Hujan. Apalagi... Asal hujan je. Mesti lapar. Sampai rumah... Langkah kanan rupanya. Adik aku ada belikan banana cheese untuk minum petang. Hehe... Tak bukak tudung pun lagi... Terus hadap juadah minum petang... Biasalah... First time merasa banana cheese... Sebab tu keterujaannya terlebih. Hehe...

Not bad lah rasanya... Satu pembaharuan dalam resepi pembuatan pisang goreng... Lepas ni... Boleh try buat sendiri. Bukan susah pun... Pisang, susu dan cheese je pun. Pendek kata. Pejam mata pun boleh buat. Haha... Entah ya ke tidak... Cakap je lebih...




ARTIKEL LAIN DI SINI

4 comments:

  1. auw! banana cheese.. nampak sedap tu..

    ReplyDelete
  2. wahh..sedapnya..teringin nak rasa..
    kaksura bab2 goreng pisang ni memang fail..tau makan jer..:)

    ReplyDelete