Back to Top

21 January 2014

Ikut Siapala Ni?



Assalamu'alaikum, hai...
Semalam dari subuh ke subuh lagi pagi ni. Hujan memanjang. Sejuk sampai ke tulang. Biasalah... Kalau dah hujan, penyakit malas pun menyerang. Nak update blog pun ke laut. 

Tapi... Pagi semalam sempat jugak aku post gambar ni di Facebook.


Haha... Ramai yang menyapa. Tapi... Paling banyak tegur rambut Alia. Ada yang kata rambut Alia macam Alycat lah... Ada yang tanya, rambut Alia ikal ikut siapa lah?

Actually, Alia anak bapak. Haha...Rambut Ayah dia kalau panjang... Memang bergulung di bawah. Pernah sekali... Bapak mertua aku cerita. Masa kat universiti dulu... Hubby pernah simpan rambut paras bahu. Memang ikal. Bagaimana rupanya... Jangan tanya aku ok. Maybe macam Alia tu kot. Haha... Al-maklumlah... Sejak kenal dengan dia sampai dah kawin ni, tak pernah lagi tengok dia simpan rambut panjang. Tak nak lagi dah katanya. Lagipun... Tak senonohla kalau simpan rambut panjang bila dah berkejaya kan... Itu pendapat aku pada hubbyla... Untuk orang lain aku tak taula nak kata apa.

Have a nice day ^___<.


10 comments:

  1. cantik rambut Alia.. tak yah susah2 dah nak buat digital perming... he he he... hi fiza, sorry lama tak singgah... biasalah busy bercuti kan??? ^_*

    ReplyDelete
  2. have a nice day.. lawa tu rambut dia..

    ReplyDelete
  3. eee comelll.. Zaza suka rambut budak2 yg jenis curly curly.. :)

    ReplyDelete
  4. rambut tu yang mahal tu :) comel!

    ReplyDelete
  5. ikut papa dia upanya...comel kalau rambut jenis mcm ni...

    ReplyDelete
  6. Budak perempuan takper lah rambut krinting panjang..cantik...
    Baby zarif yg bunda ngasuh ni lebih kurang alia tu...bunda rimas tengok...kalu kering nk sikat susah ...
    Papa zarif tak kadi potong..

    ReplyDelete
  7. rajin alia membaca ye kak.. :)

    rambut alia lawa.. kalau sy pun kak, tak sanggup nk tgk rambut suami pnjng. dulu sebelum dia masuk tntera, rambut pernah pnjng. dia tunjuk gambar..geli saya tgk..haha
    xsenonoh.. tu yng terkeluar dari mulut..

    ReplyDelete
  8. rambut ikal kan cantik... macam Nabi Muhammad...

    ReplyDelete