04 December 2013

Review Keywords Tertinggi Dalam Carian



Assalamu'alaikum, hai...


Dah lama rasanya tak review hots keyword yang orang selalu google. Berdasarkan akaun nuffnang aku. Untuk minggu lepas, ramai yang cari resepi mudah untuk sardin tin dan jugak harga oat BG22. 

Untuk cara masak sardin tu... Biasalah. Mesti ramai yang nak tahu cara untuk mempelbagaikan masakan sardin tinla kan. Aku google pun... Ada jugak macam-macam resepi sardin tin sebenarnya. Masak lemak cili padi sardin tin pun ada. Yang tu biasalah... Siapa rajin. Confirm! Ada resepi terbaru mereka buat. Macam blog Mat Gebu... Macam-macam resepi ada.

Pasal Oat BG22 tu... Produk baru yang ada di pasaran. Biasalah... Benda baru yang baik untuk kesihatan. Confirm! Orang nak cari untuk mengetahui harganya... Hampir setiap hari dua keywords ni tersenarai di akaun Nuffnang aku. Alhamdulillah...


14 comments:

  1. Blog SA ramai yg cari benda2 mengarut je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amanda Suria : blog saya pun... Kadang2 ada jugak carik benda mengarut :)

      Delete
  2. OOo gitu... Ida tak pernah tengok keyword kat nuffnang tu...nanti sat lagi nak tengok, mekasih kak fiza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ida Syuhada : Oh ya ke Ida. Akak jarang juga tengok keywords tu. Tapi... Bila dah 2 atau 3 kali check keywords yang sama je muncul. Tu yang rasa nak share. Kot2 ada blogger yang nak tahu then tetiba ada pengalaman. So bolehla share sebagai menambah ilmu. Hehe...

      Delete
  3. Salam..saya telah add anda sebagai follower.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muhammad Khairuddin Lim : Terima kasih yer kerana sudi singgah dan follow blog fiza. Selamat berkenalan. InsyaALLAH kejap lagi saya terjah blog awak jugak :)

      Delete
  4. memang kreatif, keywords kat Nuff pun boleh jadi entri kan..tahniah.salam kenal n sy follow awak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Matahariku : Terima kasih yer kerana sudi singgah dan follow. Semoga persahabatan kita berkekalan sampai bila2.

      Delete
  5. penyumbang utama trafik tu fiza.. pernah check keyword yang langsung tak masuk akal dan 18SX.. sedangkan tak pernah pun buat entri pasal tu.. hehe..

    ReplyDelete
  6. penyumbang utama trafik tu fiza.. pernah check keyword yang langsung tak masuk akal dan 18SX.. sedangkan tak pernah pun buat entri pasal tu.. hehe..

    ReplyDelete
  7. Bagus juga bila banyak carian ni kan? mcm2 ada.. boleh belajar drpdnya..tahniah ye..:)

    ReplyDelete
  8. boleh tahan jugak harga Oat tuh setin kan~ tapi kalo bagus, kiranye berbaloi lah~

    ReplyDelete
  9. selalu jugak bukak nuff tengok keyword ni.. seronok bila kita tahu apa yang pembaca cari dalam blog kita kan :)

    ReplyDelete
  10. aksi berahi?? sampai ke blog akk.. hehe

    ReplyDelete