04 December 2013

Lepow Moonstone Powerbank



Assalamu'alakum, hai...
Apa khabar?... Selepas berkongsi info mengenai gigit kuku IQ rendah. Blog aku sunyi tanpa cerita.

Ada idea... Tapi penyakit 'M' menyerang. Lagipun... Bila dah adik-beradik balik semua, tu yang berterusan malas nak update. Tapi... Belah petang nanti nak bawak Alia pergi klinik. Checkup setahun 9 bulan. Entah! Berapalah nanti berat Alia...

Before keluar. Nak jugak up entri satu. Kali ni kisah hubby hadiahkan powerbank buat aku. Semalam... Dia belikan powerbank murah je, jenama lepow. Kebetulan ada promosi. Harga biasa RM90. Dia beli RM50. 6000mAh. Kalau note aku jumlah tenaga yang digunakan 2500mAh. So... Bolehla charge sampai 2 kali. 


Hadiah ni... Kononnya nak kasi semangat aku berblog. Haha... Yelah tu :)

First... Hubby letak atas meja. Aku ingatkan compact powder. Comel je bentuknya. Ada aksesori bekas untuk tempat letak pulak tu. Serius! Sangat comel.


4 comments:

  1. Wahhh bestnya dapat hadiah powerbank. Hubby akak tu nak akak update blog selalu la tu hehe

    ReplyDelete
  2. comelnya.. untung hubby bagi sokongan.. :D

    ReplyDelete
  3. Cantik lah bentuknya..comel..
    baik nya hubby...hehe..

    ReplyDelete