Assalamu'alaikum, hai... Semenjak guna android... Aku lebih suka download aplikasi di play store. Right now, antara aplikasi yang...

Aplikasi Yahoo Mail Lagi Mudah

/
5 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Semenjak guna android... Aku lebih suka download aplikasi di play store. Right now, antara aplikasi yang best aku muat turun adalah yahoo mail. Tak payah nak taip yahoo.com dah... Then... Bukak page yahoo... Klik macam-macam direction dah.


Guna aplikasi yahoo mail teramatlah mudah. Just log in... Semua dah terpapar. Siap ada notification lagi bila ada new email. Mudah dan pantas. Siapa yang buat bisnes online tu... Yahoo mail tersangatlah sesuai untuk memudahkan proses jual beli.

Jangan gelak kat aku. Even benda ni dah basi. Kalau jenis seperti aku yang tak berapa suka nak explore. Lambatla jawabnya nak download daripada mereka yang advanced kan... Kan. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

5 comments:

  1. sy tak tengok email ikut fon, maklumlah fon kecik je...tak nampak..hhee

    ReplyDelete
  2. Kak Fiza, jangan kata basi jer... sampai dah masam piau pun Ida masih juga tak reti guna android...untuk main games dan facebook reti la hehehe

    ReplyDelete
  3. Fiza, Zaza pun pakai android.. tapi memang kalau email Zaza pakai yahoo mail ni je.. tak suka guna mail yang ada dalam mmg dah ada dlm android tu.

    ReplyDelete
  4. Alaaa sama lar kiter.. walaupun basi at least kena up to date kan? Artie yg sibuk urus butik tudung sendiri pown kekadang tak tahu apa perkembangan terkini gajet majet nih...

    tks info.. jemput singgah www.artienatasha.com/blog yer

    ReplyDelete
  5. alaa kak.. sy pun sama.. orang lain dah expert, kita baru hegeh2 nak ambik tahu..hehe

    ReplyDelete