20 November 2013

Alia Suka Kacau



Assalamu'alaikum, hai...
Di kampung... Alia kurang berkepit dengan aku. Dia bebas bergerak. Rumah kat kampung besar dan luas. Apalagi dia... Teramat suka. Lagipun dua orang adik aku suka melayan. Jadinya... Banyak peluang aku untuk berehat. Hehe...


Adik aku sorang ni guru tadika di kampung. Jadi takdelah mak dan ayah aku sunyi sangat... Bila yang lain takde. Alia suka berkepit dengan dia. Suka tengok pak yak dia main candy crush. Sekali sekala Alia kacau pak yak dia main. Cuba nak seret candy jugak. Apalagi... Geramla pak yak dia layan karenah dia. Nasibla kan... Haha.


9 comments:

  1. dia suka tengok kaler2 tu fiza... interactive kan? budak2 memang mudah tertarik...

    wah senanglah mama dia berehat sikit ye tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farah Waheda Wahid : Tu la Farah. Alia kalau benda warna-warni confirm melekat terpikat. Hehe...

      Bila dia seronok bermain dengan bapak2 saudara dia. Apalagi... Masa nilah nak ambik masa rehat :)

      Delete
  2. Replies
    1. ZazaMyMoon : Terima kasih atas pujian Zaza. Hehe...

      Delete
  3. Replies
    1. Sobri Yaacob : Salam kenal Sobri. Thanks yer kerana sudi singgah dan follow blog akak.

      Delete
  4. Alia pon geram tengok, asik main game jer. takmo layan dia main. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nafira usof : Alia pantang tau Zura tengok orang main game. Mesti dia nak join sekaki.

      Delete