Assalamu'alaikum, hai... Bila takde keja. Ketandusan idea... Pasti tangan gatal nak log in Nuffnang . Nak tengok kot-kot ada kemp...

BE/CPUV British Council

/
2 Comments


Assalamu'alaikum, hai...
Bila takde keja. Ketandusan idea... Pasti tangan gatal nak log in Nuffnang. Nak tengok kot-kot ada kempen baru masuk. Suka sangat nak check kan... Earning bukan banyak mana pun. Hikhik...


Alhamdulillah... Tiga hari lepas Nuffnang bagi blog aku CPUV Olay JAS Bundle. Harini... Dapat pulak CPUV British Council. Alhamdulillah... Bertambah rezeki Alia. Semoga BE kali ni lebih lama menapak di blog aku.

Pada yang nak tau pasal promo British Council tu... Jangan malu. Jangan segan klik iklannya yer if nak tau info mengenainya.

Apa-apa pun ribuan terima kasih kepada pihak Nuffnang kerana terus-terusan memberi BE kepada blog tak glamor seperti aku. Ayat tak boleh blah. Haha...

Dan... Pada yang sudi baca entri merapu aku. Juga ribuan terima kasih buat korang. Tanpa korang... Pasti blog aku sunyi.

Okeh! Selamat malam... Eh! Pagi sudah.




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments: