Back to Top

22 August 2013

Pasport UPSR



Assalamu'alaikum ♥,
Selamat pagi semua ^_^. Alhamdulillah... Sekali lagi aku berkesempatan untuk berkongsi cerita di ruang yang aku sendiri cipta.

Tak lama lagi musim exam UPSR akan bermula. Mesti adik-adik dah serius study time ni. Mesti dah concentrate buat latihan dah. Hari-hari kena pegi kelas tambahan. Sabtu ahad pulak dengan tuisyennya. Budak sekarang senangkan. Kekadang boleh je study secara online. Tinggal rajin atau tidak je...


Bercakap pasal latihan. Entri kali ni aku nak review sebuah buku latihan UPSR. Semalam haaa... Ikut hubby ke Pusat Sumber Sekolah... Tolong susun buku rujukan. Tengok pulak satu buku. Macam kulit pasport.  Menariknya. Terus tertarik. Hikhik...

Harga... Murah je. Setimpal dengan ilustrasi dan kualiti bukunya. Semenanjung... RM16.90 dan di Sabah dan Sarawak. Harganya RM18.90.


Buku cetakan info-didik ini mempunyai ilustrasi berwarna biru not black and white. Pasti budak suka. Lepas tu. Set jawapan juga disediakan bagi memudahkan budak menyemak jawapan. Memang terbaikla buku latihan ni. Confirm! Budak suka nak study ^_^.


No comments:

Post a Comment