Assalamu'alaikum... Terkejut jugak baca berita tentang kematian Allahyarham pelawak vateran S. Shamsudin pagi tadi yang dipaparka...

S. Shamsudin Meninggal Dunia?

/
2 Comments


Assalamu'alaikum...
Terkejut jugak baca berita tentang kematian Allahyarham pelawak vateran S. Shamsudin pagi tadi yang dipaparkan dalam online news tau. Lama dah tak ikuti perkembangan artis ni.

pelawak malaysia yang terkenal, s.shamsudin meninggal dunia, gambar s.shamsudin sakit,
Sumber info adalah daripada mstar.com.my

Tak sangka beliau pergi meninggalkan kita. Apakan daya. Allah lebih menyayanginya. Al-fatihah... Buat Allahyarham.

Semoga rohnya dicucuri rahmat. Aku cukup menggemari lakonan beliau... Terutamanya apabila digandingkan dengan Allahyarham P. Ramlie dan Dato' Aziz Satar. Lawaknya memang menjadi giler... Susah nak carik galang ganti pelawak seperti mereka :'(




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. haah saya pun dengar news ni dari my friend dok cerita, alih2 kepala ni teringat la lawak arwah dalam cerita seniman bujang lapok

    ReplyDelete
  2. lepas ni bujang lapok dh tinggal sorg je..semoga aruah ditempatkan dikalangan org briman

    ReplyDelete