Assalamu'alaikum... Seawal jam 6 masukan pakaian kotor dalam mesin basuh. Sendiri masuk dapur sediakan breakfast. Breakfast pagi ...

Puding Roti Simple Berbentuk Hati

/
2 Comments


Assalamu'alaikum...
Seawal jam 6 masukan pakaian kotor dalam mesin basuh. Sendiri masuk dapur sediakan breakfast. Breakfast pagi tadi simple jer... Nasi goreng sayur campur, nugget, milo panas dan sandwich. Milo dan nasi goreng jer mampu aku makan.

Sebabnya... Konon hari ni dah plan nak buat puding roti seperti IntanBerlian punya. Kalau nak resepi try selongkar blog IntanBerlian okeh!

Tak sangka menjadi jugak akhirnya. Tapi aku buat dalam bentuk hati. Senang! Terus ngap masuk mulut. Tak nak guna loyang. Haha... Leceh nak potong bagai. Dasar pemalas semua nak simple je kan. 


Not bad lah rasanya. Wallah! Thanks to IntanBerlian kerana berkongsi resepi puding roti yang simple tapi sedap.

Nanti boleh lah buat lagi untuk juadah berbuka puasa. Hikhik...





ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. Rasa syg lak nk mkn puding roti bntuk hati

    ReplyDelete
  2. akak..napa x tunjuk yang dah keluarkan dari bekas tu..tingin nak tgk..hehe

    ReplyDelete