12 May 2013

Canimals Di Hati Alia



Assalamu'alaikum...
Alhamdulillah... Sekali lagi aku berpeluang untuk bercerita dan berkongsi cerita di dalam ruang maya yang ada.

Seawal jam 6 Alia dah bangun. Biasa weekend... Untuk memudahkan aku menyediakan sarapan. Tv menjadi medium untuk aku curi perhatian Alia. Haha... 1 of teknik untuk aku elak Alia merengek mintak di dukung. Hebat tak?. So, hubby lah menjadi teman setia Alia menonton.

Ni Uly... On of karakter yang ada dalam Canimals

Alia sungguh khusyuk tengok canimals... Animasi gabungan tin dan animals versi omputih. Tak sangka sampai habis dia menonton. Nak download canimals lah nanti ^_^.

Pagi ni... Breakfast kami 3 beranak simple jer. Roti Bakar dan Mee goreng daging. Lunch? Tak tau lagi nak masak apa. Huhu... Kemalasan melanda. Lagi-lagi kat luar hujan. Rasa nak melingkar dalam selimut jer rasa.

Apa-apa pun selamat menyambut hari ibu semua. 2nd time untuk aku sambut hari ibu meh!



No comments:

Post a Comment