Assalamu'alaikum... Alhamdulillah... Di atas peluang dan ruang yang ada di alam maya... Untuk aku terus bercerita. Alkisah.....

Alia Layan Bintang Mencari Bintang Kumpulan B

/
0 Comments


Assalamu'alaikum...
Alhamdulillah... Di atas peluang dan ruang yang ada di alam maya... Untuk aku terus bercerita.


Alkisah... Budak kecik ni pun temankan aku dan hubby layan bintang mencari bintang. Malam ni group B bersama artis pilihan mereka. Biasanya Alia dah tidur dah pukul 9. Maybe lama sangat tidur siang tadi kot. Tu yang tak boleh nak tidur tu.

First persembahan... Kumpulan Awok dan Satyia. Oklah jika nak dibandingkan dengan persembahan last week. Kemudian... Persembahan kumpulan gegau dan Amyza Adnan. Huhu... Simple! Biasa-biasa je. Tu yang dapat aku katakan.

Selepas gegau. Persembahan kumpulan Titan dan Yus Jambu... Hehe... Lawak yang tersendiri. Kemudian... Kumpulan Bocik, anak didik Afdlin Shauki dan Ruminah Sidek. The best group dalam kumpulan B aku rasa. Antara group favourate aku okeh!

Selepas Bocik... Juga favourate aku. Aju dan Fafau. Bawak lagu ala-ala hindi tu. Memang meriah. Tak sangka ek! The other side of FBI... Banyak idea nak buat lawak. Memang best.

Tapi... Aku kesian dengan group xoxo... Sorry to say... Memang tak lawak lansung. Kelaut! Harap-harap lepas ni. Mereka akan buat persembahan yang lebih baik setanding dengan Acey okeh! Chaiyokk... Xoxo ^_^.

Hurmmm... Siapalah yang akan tersingkir dalam bintang mencari bintang ek?

Di saat entri ni dipaparkan. Alia dah tidur dah ^_^.




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: