Assalamu'alaikum... Tahniah buat Shaheizy Sam kerana telah menerima Anugerah Abp 2013. Sekali lagi tittle itu dimiliki beliau. Rezek...

Terkini | Shaheizy Sam dinobatkan Bintang paling popular ABPBH Ke-26

/
1 Comments


Assalamu'alaikum...
Tahniah buat Shaheizy Sam kerana telah menerima Anugerah Abp 2013. Sekali lagi tittle itu dimiliki beliau. Rezeki untuk tahun 2013. Tuah ayam nampak di kaki... Tuah manusia, nampak kat mana... Haha. Tak sapa yang tahu. 


Lepas ni takde yang nak bermain teka-teki dah... Semua dah terjawab. Walaupun layan Abp 2013... Tapi part persembahan artis aku tak tengok sangat. Biasalah banyak keja nak buat prepare untuk hari Isnin yang datang. Iron bajulah... menyusukan Alia lah... Cuci bajulah. Hehe... Apa kejadah cuci baju tengah malam. Takpe zaman sekarang. Sumbat jer dalam washing machine. Kan... Sonang. 

Mata tak ngantuk lagi... Tu merapu tak sudah... Sedangkan Alia dan ayahnya dah tido dah. Alahai! Ni mesti kes minum kopi kacip fatimah tek.... Lupa! yang aku confirm susah nak tido kalau minum kopi.

Huhu...




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. muni tgok sorg2 je.aiman n en suami dh sampike london..oklah sam menang..:)

    ReplyDelete