Assalamu'alaikum... Episod 1 drama Sebenarnya saya isteri dia . Dah tengok dah. Tapi... Untuk seterusnya. Aku tak tengok lagi...

Menarik | Drama Sebenarnya Saya isteri dia episod 2

/
1 Comments


Assalamu'alaikum...

Tapi... Untuk seterusnya. Aku tak tengok lagi. Tengah sedap buat taik mata masa citer ni bersiaran... Mana nak tengok... Now, Baru nak download episod 2. Walaupun pada dasarnya aku tak berapa suka nak download. Tapi... Kerana suami tercinta. Ku turuti jua. Hikhikss...



Oh! ya... Kalau line broadband laju, boleh gak tonton secara online drama Sebenarnya saya isteri dia di www.tonton.com.my. Lagi syokkk! tak payah muat turun. Jimat space memory notebook. 

Menarik ke episod 2? Lepas layan, baru boleh komen.




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. tu lah mcm best jer tgk iklan tp x sempat tgk lg dah 2 episod ker?? huhuhuhu

    ReplyDelete