Back to Top

11 April 2013

Keistimewaan Express Cleaner



Assalamu'alaikum...

Alhamdulillah! Entri ke-3 untuk hari ni. Entah! Akhir-akhir ni aku begitu rajin nak update belog. Apa yang terlintas di otak, terpandang dek mata. Zappp! Sekelip mata aku jadikan bahan untuk update belog... Idea tengah mencurah untuk merapu kan. Padahal bukan ada apa sangat pun...

Entri kali ni bukan apa. Just nak share tentang kesetiaan aku selama setahun menggunakan ini produk. Kiwi Kleen


Kenapa aku setia menggunakannya? Mesti ada yang istimewanya kan. Kalau tak... Tak kan sampai setahun dah guna. Tak tukar-tukar.

Actually, aku guna kiwi kleen ni just untuk bersihkan permukaan dapur, sinki dapur dan jugak luaran peti sejuk dan freezer. 

Memang best. Bukan takat kilat jer. Malah berbau harum. Aku suka dengan baunya. Disebabkan baunya jugaklah aku rajin kemas dapur. Padahal, selama ni aku bukan rajin sangat pun. Betapa hebatnya bau kiwi kleen sehingga mampu mempengaruhi aku untuk lebih rajin cuci dapur.

Seriously!. Just my opinion... Bukannya untuk promo dan jual ok! ^_^.


1 comment:

  1. tak pernah una.klu baunyasedap mmg best.muni ni just pakai je apa yg ada

    ReplyDelete