Assalamu'alaikum... Alhamdulillah! Berpeluang gak aku nak update belog kali ni. Hurmmm... Nak mula dari mana ek! Ok! Aku cukup suk...

Eksklusif kisah pelakon Tasha Shilla dan Mahali Jasuli

/
0 Comments


Assalamu'alaikum...
Alhamdulillah! Berpeluang gak aku nak update belog kali ni. Hurmmm... Nak mula dari mana ek!

Ok! Aku cukup suka tengok muka Tasha Shilla dan En. Hussien pulak sangat mengemari corak permainan bola Mahali Jasuli. Hehe... Kombinasi yang baik dan pagi ni aku terjah mstar online. First thing aku akan buat before buat keja lain. News first!

Top... Top baca tentang pengakuan Tasha Shilla terbaru yang sedang berkawan baik dengan Mahali Jasuli.


Tasha shilla, Mahali Jasuli dan Tasha Shilla, kisah Tasha dan Mahali Jasuli,
·····Sumber snapping picture adalah daripada mstar online·····

Baguslah tu kan... Tak salah berkawan. Sebuah kehidupan akan hambar andainya kita tak pandai nak berkawan. Nanti orang kata kita sombong pulak kan. Bak kata pepatah "Berkawan biar 1000, Bercinta biarlah satu".

Apa-apa pun. Aku doakan agar mereka berdua terus suksess dalam kerjaya mereka. InsyaAllah ^_^.

Sekian. Wassalam...




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: