Assalamu'alaikum... Hurmmm... Baca akhbar pagi ni. Macam-macam isu panas terbaru menjelang PRU-13 . Sana-sini pasal politik. Tapi...

Alia dan Munchy's Crackers

/
0 Comments


Assalamu'alaikum...
Hurmmm... Baca akhbar pagi ni. Macam-macam isu panas terbaru menjelang PRU-13. Sana-sini pasal politik. Tapi entri aku kali ini bukanlah nak mengulas pasal isu panas terkini PRU-13. Tapi...

Sekali lagi cerita tentang cinta hati. Kali ni berkisar tentang breakfast si budak kecik yang esok hari genaplah usianya setahun 2 bulan (18 April 2013). Semakin besa dah dia yer ^_^.

Alia cukup suka dengan crackers jenama Munchy's. Makan cicah dengan air susu... Memang habis 2 pack kecik yang jenama biasa dibuatnya. Nak-nak makan sambil tonton tv. Pagi ni... Alia breakfast sambil tengok kartun Eori. Hehe...

makanan bayi setahun,

Kalau yang perisa sayur pulak. Sampai 5 keping habis dimakannya. Sebab tu. Crackers Munchy's wajib ada dalam senarai belian setiap kali shopping barang dapur. Stok Munchy's mesti ada bak kata ayah... Crackers pilihan kami sekeluarga. Oh yeahhhh....

Aku dengan hubby pulak breakfast mee goreng dan juga semestinya vege crackers. Selamat bersarapan. Have a nice day ^_^.




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: