Back to Top

25 March 2013

Lampin seluar!



Assalamu'alaikum...
Hakikatnya... Apabila memiliki anak. Sudah pasti kita ingin sediakan yang terbaik right. Dari segi persekitaran, keperluan mahupun makanan.

pandangan terhadap huggies dry pants, kebaikan huggies dry pants, lampin paling sesuai untuk bayi, lampin terbaik,

Contohnya... Dalam memilih pampers terbaik untuk bayi kita. Walaupun sekarang dah wujud CD bagai. Tapi aku masih belum berminat untuk mencubanya. Lagi-lagi Alia sekarang dah selesa menggunakan Huggies dry pants... Alhamdulillah! Sampai sekarang Alia tak pernah ada ruam lampin. Ada tip lain jugak sebenarnya... Cara untuk elak ruam lampin. Tapi... Entri kali ini bukan tentang itu. Tang tu. Lain masa aku share ok. Kalau aku ingatlah kan... InsyaAllah!

Berbalik pasal huggies dry pants. Memang bagus. Senang nak pakaikan dan mudah untuk dibukak. Just koyak belah tepi jer. Sekarang lagi lah. Alia bukan main payah untuk dipakaikan pampers. Ambik masa kalau guna yang biasa. Maksud aku yang bukan jenis seluar. Kalau guna huggies dry pants... Bayi nak duduk ke. Berdiri ke. Ia fleksibel untuk dipakaikan. Huggies dry pants memang terbaik!

Namun... Itu hanyalah pendapat aku sebagai pengguna yang menggunakannya. Setiap orang punyai pendapatnya yang tersendiri. Malah, bebas untuk memilih yang terbaik untuk anak-anak kan.

Sekian. Quick update dari aku pasal Kebaikan huggies dry pants.

Wassalam...


4 comments:

  1. Memagn senanglah pakai huggies dry pants nih.

    ReplyDelete
  2. Betul saya pakai pun selesa dan nyaman...

    ReplyDelete
  3. Betul tu saya pakai pampers tu senang dan nyaman bila berjalan...selesa memakainya

    ReplyDelete