Hola   ♥ Tak tau nak ping blog di mana? Sekali lagi Fiza ingin kongsikan senarai tempat untuk promosikan blog kita. Kalau entri sebel...

Tak tau nak ping blog di mana?

/
17 Comments



Hola 

Tak tau nak ping blog di mana?
Sekali lagi Fiza ingin kongsikan senarai tempat untuk promosikan blog kita. Kalau entri sebelum ni, Fiza shared tentang "76 Tempat ping entri di Facebook", kali ini Fiza ingin kongsikan lagi 24 tempat ping blog yang boleh kita gunakan. 

  1. I Follow You, You Follow Me (Blogger)
  2. Lovely Bloggers!
  3. unTok bLoggEr sahAja
  4. Perkumpulan Blogger2 Tegar
  5. Blogger Sana Sini
  6. Royal Blogger
  7. Kelab Blogger Syoknya Download
  8. Kaki Blogger : We wrote. We Share.
  9. Buddies of Twitter & Blogger :)
  10. Facebook Bloggerz Community of Malaysia (FBCM)
  11. gEng-gEng Blogger
  12. Blogger Ping
  13. CUTE and TOP blogger
  14. Dunia Blogger
  15. Topik menarik blogger diBLOG
  16. Blogger maniac
  17. Blogger @ facebook
  18. Blogger
  19. Blogger A to F
  20. Blogger Chat
  21. BLOGGER COMMUNITY™
  22. RUANGAN SEMBANG THE FACEBLOG
  23. Kawan Blogger
  24. Young Blogger

Mean, kita sekarang dah ada 100 tempat untuk pingkan blog... Haishh! Banyak tu. Kalau nak... Klik pada setiap senarai di atas ok! untuk pergi ke laman yang dimaksudkan. 

Sharing is caring 





ARTIKEL LAIN DI SINI

17 comments:

  1. terbaik....hehehehe... =)
    ping jgn tak ping

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab kongsi maklumat!!! Sharing is caring, caring is sharing!!!

    ReplyDelete
  3. Thanks for sharing. Tak bley nak ping sbb FB dah kena blocked...huhu..

    ReplyDelete
  4. dulu2 rajin ping entry.... skrg ni je dah malas

    ReplyDelete
  5. @♥ Wina ♥... Salam kenal Wina, thanks yer kerana sudi singgah di blog Fiza :)

    ReplyDelete
  6. @munna... Oh! yer ke. Tu lah kekadang pasti kita akan dilanda kemalasan. Hehe. Bukan Munna jer. Fiza pun sama kekadang :)

    ReplyDelete
  7. Bagussssssnya share benda ni smua. Kebetulan mmg tgh cari especialy dlm laman sosial. Tqvm :)

    ReplyDelete
  8. wahhhh terbaik laaa..byknya tempat ping :0

    ReplyDelete
  9. Artikel yang menarik dan berguna untuk blogger.

    ReplyDelete