22 November 2012

Keluaran Handphone terbaru 2013 oleh Samsung



Hola 

Hari ni dah hari Khamis. Esok Jumaat... Dan lusa dah weekends... Begitu cepat masa berlalu kan tanpa kita sedari.

Begitu juga dengan perkembangan arus pemodenan... Sungguh drastik! Barang keperluan kita pun semakin canggih terutamanya handphone. Dari hari ke hari, macam-macam design handphone terbaru berada di pasaran... Seperti cendawan tumbuh selepas hujan.

Harga?

Takleh cakap lah. Mahal giler... Tapi, mahal-mahal pun still ada orang nak belikan.


Bercakap pasal handphone, Fiza tertarik dengan satu lagi artikel di Mymetro bertajuk "Telefon pintar boleh lipat"


Huhhh... Siap boleh lipat lagi tu...



Sumber Gambar daripada Mymetro 22/11/2012

Menurut artikel tersebut, Syarikat Samsung dikatakan semakin gigih untuk menghasilkan telefon bimbit menggunakan skrin fleksibel dan tahan pecah sehingga ia boleh dilentur, digulung atau dilipat untuk disimpan dalam dompet. Dijangka berada di pasaran pada tahun hadapan. Malah, kemungkinan handphone itu dinamakan S4.


Hurmmm... Canggih atau tidak?. Tunggu jelah yer keluaran terbaru dari Samsung.

Hakikatnya, perkembangan itu berlaku dek kerana sifat segelintir manusia yang sentiasa berfikir di luar kotak pemikiran untuk menghasilkan sesuatu yang baru.



7 comments:

Fendy said...

memang canggih la kan...

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

محمد رازيق said...

terkedu duk tgk design nya. hehe.

Farah Shamsudin said...

memang canggih sangat. tapi takn terkejar benda2 ni..

Puan Kutu said...

teknologi hp mmg berkembang pesat,tp muni still pakai hp bodoh2.janji bley call n sms cukup.hiks..

mohamad khairul nizam said...

ni nama dia flexible oled. teknologi paling baru. kena hentak tukul pun tak pecah dah

mama3heroo said...

salam fiza..makin canggih hp tu makin mahal la harganya,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...