Hola   ♥ Satu program realiti TV yang menjadi salah satu antara program yang diminati penonton adalah Fear Factor Hollywood yang di...

Fear Factor Selebriti Malaysia

/
1 Comments




Hola 
Satu program realiti TV yang menjadi salah satu antara program yang diminati penonton adalah Fear Factor Hollywood yang disiarkan di saluran AXN. Satu program di mana para peserta akan diuji dengan pelbagai cabaran yang sangat getir untuk menguji sejauh mana peserta melawan ketakutan seperti takut pada tempat tinggi, takut pada haiwan, takut pada tempat yang sempit dan macam-macam lagi.

Satu cabaran yang Fiza kira melampau adalah cabaran memakan benda yang menjijikkan. Arggghhhhh! Kalau diimaginasikan... Maunya hilang selera makan. Hehe.

Rentetan itu, kini Malaysia pun akan ada rancangan TV sedemikian rupa. Namun, rancangan yang Fiza maksudkan mempunyai sedikit kelainan... Iaitu Program Fear Factor Selebriti Malaysia. Program ini dijangka akan disiarkan di Astro Ria dan Mustika HD pada bulan Disember 2012. Sama-sama kita saksikan lah yer...

Siapa pengacaranya?

Hurmmm... Sudah pasti seorang lelaki tampan tapi sayang dah berkahwin, siapa lagi kalau tak Aaron Aziz. Program yang penggambarannya dilakukan di Cape Town, Afrika ini akan dijayakan oleh 30 orang artis Malaysia yang akan dibahagikan kepada 13 groups.


Pengacara Fear Factor selebriti Malaysia, Hos Fear Factor selebriti Malaysia, Download gambar Fear factor selebriti Malaysia,


Berikut adalah senarai artis dalam Fear Factor Selebriti Malaysia, iaitu :-
  1. Dafi
  2. Arja Lee,
  3. Elfira Loy, 
  4. Roslan Shah, 
  5. Kaka Ashraff, 
  6. Ezlynn
  7. Johan Ashaari, 
  8. Jehan Miskin, 
  9. Celina Khor,
  10. Ammar
  11. Atu Raja Lawak
  12. Alam Wakaka Crew
  13. Ajak Shiro
  14. Dazrin,
  15. Hairul
  16. Farish Aziz, 
  17. Akim, 
  18. Azam Pitt, 
  19. Nik Michael
  20. Arthur
  21. Zoey, 
  22. Dr Faiz, 
  23. Gambit Saifullah,
  24. Azri, Zawen, 
  25. Hafizul, 
  26. Fairul, 
  27. Didie Alias
  28. Isham
  29. Iz OIAM dan
  30. Yassin.
senarai peserta Fear Factor selebriti Malaysia,

Tu adalah senarai artis yang akan mengikuti Fear Factor Selebriti Malaysia. Harap-harap rancangan ni disiarkan pada waktu bersesuaian. Kalau tak... Terpaksalah download dari youtube... 

Tak sabar nak tengok... Nak tengok kelainannya. Adakah selebriti tanahair mampu menghadapi cabaran yang diberi?. Siapakah pemenang untuk rancangan ini?... Hehe, terlalu awal untuk memperkatakannya. Ke udara pun belum... Apa-apa pun, semoga para artis Malaysia yang menjayakan program ini mampu menghadapi cabaran yang diberi.

Chaiyok!!! Chaiyok!!!

Fear Factor Selebriti Malaysia.




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. best ni.artis semua pun hebat2..mesti muni pun tak nak lepaskan peluang nonton,insyaallah

    ReplyDelete