Assalamualaikum dan selamat pagi semua, Huhu... Pasti korang kenal dengan header ni kan... Pasti!!! Nak dijadikan cerita daku pun tak nak...

:: YUYU ZULAIKHA-FERRERO RANDOM GIVEAWAY ::

/
20 Comments
Assalamualaikum dan selamat pagi semua,

Huhu... Pasti korang kenal dengan header ni kan... Pasti!!!


Nak dijadikan cerita daku pun tak nak lah melepaskan peluang menggegarkan segmen Cik Yuyu Zulaikha... Ahaksss... Beberapa hari yang lalu dah Cik Yuyu hebahkan pasal benda ni... Tau, tapi malas nak join... Entah! tetiba hari ni pulak rasa nak join... Tak tau kenapa... 

Haaa... Pada yang belum join dan mungkin kita serupa... Jom! Join di sini...

Pasal blog Cik Yuyu ni... Hurmmm, memang menarik... dahlah orang nyer kecik molek, pandai pulak bermonolog di blog... Huhu, saban hari follower Cik Yuyu pun semakin ramai... Hebat kan... Bilalah saya nak jadi macam dia yer? 

Wosehh! Rasa-rasanya... korang dah tak pergi terjah blog dia... Na mungkin mesti sudah kan... Hehehe, Jom join sesama....



ARTIKEL LAIN DI SINI

20 comments:

  1. Dia pernah terjah blog Tira. Masa tu Bro Ery buat entri "Cara-cara nak jadi blogger popular sekelip mata". Ada ke Bro Ery pergi ngumpat Yuyu. Tiba-tiba Yuyu muncul dekat komen tu. Terus dia demam. Haha.

    ReplyDelete
  2. hemmm nak join tapi jiwa ni meruntun kata malas nnti nak gi terjah dulu blog yuyun..terjah blog fiza lagi mummy suka..hahaha

    ReplyDelete
  3. Miss Tira : Oh! ya.. Nanti akak nak baca gak... Heee. Lepas ni akak terjah blog Tira. Hwaaa.

    ReplyDelete
  4. Atiey : Hahahahaha... Lawaklah Mummy ni... Tak ada apa pun kat blog Fiza ni mummy, hanya ilmu yang terlalu cetek utk dikongsikan... Namun, thanks dear kerana sudi singgah d blog Fiza =)

    ReplyDelete
  5. Haaa, dah jumpakan.. Kan kan.. Apa je laa Cik Ery kita tu..

    ReplyDelete
  6. eh betul ekk tira..sy dh pernah terjah blog beliau..tak berapa kena dengan jiwa jugak..opss..nti demam pulak macam cik ery.kihkih..

    ReplyDelete
  7. Miss Tira : Ahakksss... Terus masuk line kawan. Heeeee

    ReplyDelete
  8. Puan Kutu : Heeeeee... Ada-adalah Muni ni. Muni ok? Jgn sedih2 tau nak pindah. Aiman pasti seronok di tempat baru kan =)

    ReplyDelete
  9. salam...

    singgah folo blog puan..

    mesti kenal yuyu..tu

    ReplyDelete
  10. Sekamar Rindu : Waalaikumussalam Sekamar Rindu. Slmt berkenalan. Thanks yer singgah dan follow blog saya. Heeee, takyah la panggil saya puan, just called me Fiza or Akak.. Saya ok jer. Hihi.

    ReplyDelete
  11. chii pun pernah gak terjah skali2 kat blog gadis ni...=)

    ReplyDelete
  12. rajin akak join eh ,anis nak join tapi MALAS sgttt...hikhik

    ReplyDelete
  13. Chii & Aniswany : Ahaksss... Entah tetiba jer tangan tadi gatal nak join. Saja jer nak kasi gegar segmen org lain. Huhuhu... Tadi takde idea nak wat entri, tetiba entri yuyu kat bloglist akak jadi tumpuan. Haihh!

    ReplyDelete
  14. setiap org punya minat masing2..klu org suka tak semestinya sy suka.begitulah sebaliknya..sedih2..tp hepy jugak dpt pindah..hehe..aiman pun tak tau la cmna kt tmpt baru..:)

    ReplyDelete
  15. Puan Muni : Betul tu, masing2 ada pendapat sendiri. Hee2... Good luck yer dear d tempat baru...

    ReplyDelete
  16. Miecyber : nanti saya terjah yer =)

    ReplyDelete
  17. Miecyber : nanti saya terjah yer =)

    ReplyDelete
  18. hm..yuyu..1st kenal dia melalui vlog, sekadar tau jela..

    segan nak kenal mesra gitu..keh3

    ReplyDelete
  19. tngkorakemas : Kmk... Mun ada masa adalah pergi blog nya. Tapi jarang la...sik la fanatik gilak... Just jalan2 cuci mata.

    ReplyDelete