Back to Top

11 April 2011

SeDiHnYa.. BiAsA DaPAT... TaPi TiDaK uNtuK KaLi iNi

Hola,

Selamat malam semua... Dah makan belum?... Apalah! Asyik tanya orang makan ke belum... Bukan apa, penting tau makan... Kalau perut kosong, kan masuk angin nanti... Kan sakit... tak gitu...

Hurmmm, tadi kan lepas maghrib konon Fiza nak jejak orang yang follow blog Fiza... Dah jadi kebiasaan... Sebelah siang... Blogwalking kejap-kejap jer... Malam pulak baru ada masa untuk terjah sana sini sinun sia... Heeeee.



Haaa... Yang tanda merah tu orang yang telah kena wanted... Huhu, biasanya kalau Fiza tak dapat jejak dengan mengklik sahaja picture Follower, Fiza akan search kat Mr. Google... Pasti dapat punya... Tapi kali ini... Sedih betul... Biasa dapat cari follower yang takde link... Tapi tidak untuk kali ini.... Heeeeeee, nanti nak message dengan diorang... Siap haaa... Follow senyap-senyap. Hehehe.

Korang ada tak mengalami keadaan sebegini?

Fiza Bukan apa... Nak gak kenal dengan orang yang sudi singgah di blog kita kan... Belajar dari kesilapan... Dulu pun Fiza tak buat jugak... Sian ngan Logarithm, payah mencari Fiza sana sini sinun sia... Kalau tak caya... Nanti baca di Sini ek... Hehehe. Oh! yup rasanya Logarithm ada buat tutorial pasal bagaimana nak letakkan link dalam dashboard... Nanti terjah ek! 

Haaa... Tu pengalaman Fiza... Korang pulak macam mana?

Oh! yup... Korang rindu tak ngan Ibu, mak, mummy, mum, umi, indai... apa-apalah.... Rindu tak? kalau korang rajin dan rindu apa kata baca cerita best di sini... Best sesangat... Bagi Fiza lah...

Hahaha... Tetiba jer out of topic.  

Thanks yer kepada yang sudi membaca entri saya dan diharap ilmu yang sikit dapat memberi manfaat kepada kita semua...

Sekarang kat Follower korang, Fiza punya ada link tak?... Heeee. Poyo betul!

25 comments:

  1. Link untuk ke rumah padlie ok tak? ;p

    hmm.. banyak gak follower camni.. nak check balik takleh.. So padlie harap sangat sesiapa yg gi kat padlie tinggalkan komen. pastu padlie leh masukkan dalam Geng CsP.. Senang nak gi jalan bila-bila..

    ReplyDelete
  2. Padlie : Fiza rasa Padlie punya link ok sebab dulu boleh jer Fiza terjah balik link Padlie. Tu lah kan... Lain kali tu kalau nak follow kawan, komenlah sikit takut ada technical problem mcm nilah kan...

    ReplyDelete
  3. kalau dah macam ni , memang payah nak cari bila tak ada link ..

    ReplyDelete
  4. singgah kt sini sbb tuannya baik hati sangat..kata nk terjah balik kan!

    ReplyDelete
  5. Nelly : Hai dear, Ha'ah.. memang susah nak carik... if kalau kat google pun ktk tak dapat nak kodek =(

    ReplyDelete
  6. woot woot! lama xdtg sini. hehe. ops link miera ada kn kn kn? hehe

    ReplyDelete
  7. Tu laa. Tira ada juga macam ni. Tapi entahlah. Antara dia tinggalkan jejak dekat Cbox atau tak. Kalau tak Tira diam je laa.

    ReplyDelete
  8. ada la sekali jadi camtu..sy tak tau nak wat camna sebab masa tu baqu berjinak2 ngn blog.hii

    ReplyDelete
  9. eh ade muke kite! haha *teruja sekejap. T_T

    ReplyDelete
  10. Miecyber : Heeee. Yelah kan. Jadi wanted. Sorilah tak dpt jwb komen korang on d spot. Line tak ok... ko!

    ReplyDelete
  11. Amiera Hilton : Ok jer dear. Heee.

    ReplyDelete
  12. Miss Tira: Heeeeee. Tu lah pasal. Kekadang akak diam jer tapi pasti timbul persoalan kat otak siapakah org itu? Heee

    ReplyDelete
  13. Nur Syahida : Heeee. Saya pun pernah wat jugak. Biasalah kan newbie.

    ReplyDelete
  14. Nur Syahida : Heeee. Saya pun pernah wat jugak. Biasalah kan newbie.

    ReplyDelete
  15. nurAMALLINA : Heee, yekan ada muka awaklah dear kat situ. Heee.

    ReplyDelete
  16. yg sik ada link sik tauk rasanya..nya ingat udah ada link secara automatik..macam kamek dolok xD

    ReplyDelete
  17. Tengkorakemas : Ahakss, yalah ya.. Mcm kmk dolok. Nasib logarithm tegur. Sian menyusahkan orang jak =)

    ReplyDelete
  18. itulah fiza kadang2 kecewa sbb follower kita tak tinggalkan link.emm...

    ReplyDelete
  19. Puan Kutu : Ha'ah kan muni kekadang mereka x tinggalkan sbrg jejak pun. Fiza takleh tido, tetiba tadi sedar... Tu yang sempat baca entri Muni. Muni x tido lagi?

    ReplyDelete
  20. Owh saya pun ramai follower yang tak tinggal jejak. Memang payah la nak carik dorang n agak sedih gak la coz tak dapat nak terjah blog dorang skali huhu..

    ReplyDelete
  21. Memang payah dowh jika follower kita tu takda buat link. Nanti dia fikir kita sombong plak sebab kita tak jejak blog dia.

    ReplyDelete
  22. Faizal n Fashitah : Tu lah, maybe mereka tak perasan dgn perkara sebegini kot, Sebab tu lah jadi macam tu..

    ReplyDelete
  23. Awan : Ha'ah Awan, yang itu la yang akak fikirkan. Takut mereka fikirkan kita sombong. Heeee.

    ReplyDelete
  24. I lіke the helpful information уou ргovide in yοur articles.

    I'll bookmark your weblog and check again here frequently. I'm quite ѕure Ӏ'll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

    Here is my web page; Same Day Payday Loans

    ReplyDelete