26 April 2011

:: SARAPAN MINDA??? ::

Hola,

Selamat pagi dunia... Korang dah breakfast belum? Hehe... Suka tanyakan... Namun, pernah tak dengar sarapan minda... Like cari bahan bacaan lah untuk otak... Hehe... 


Tapi bagi saya... Sebelum membaca berita atau cerita bagai... Saya lebih suka mendengar lagu yang memberi aura positif, segar dan bersemangat dalam badan terlebih dahulu... Salah satu lagu yang saya suka dengar ialah... kat bawah ni haaaa... Jom dengar...



Yeahh!!! Lagu yang hebat untuk menjadi santapan minda sebelum kita meneruskan kerja kita... Bagi sayalah... Ahakss... 

Kalau korang, macam mana pulak?

P/s : Sesungguhnya lagu juga merupakan terapi kepada minda... Manjakan otak kita dengan lagu... So, jangan kata tak suka pada lagu ok!... Ada ke orang yang tak suka pada lagu? Hehe.


11 comments:

  1. Selamat pagi berita sengsasi... Thanks yer kerana sudi singgah di blog saya =)

    ReplyDelete
  2. lgu hijau mmg terbaik ..~ kemanakah zainal abidin skrg ? huhuu

    ReplyDelete
  3. Lagu ni dah lama sangat. Masa lagu ni tercipta pasal kes pembuangan toksid berleluasa kat Malaysia. Pernah dengar sampai ada kes budak tu sakit kena toksod.

    ReplyDelete
  4. dengar lagu hijau kenyang rasa haha...selamat pagi

    ReplyDelete
  5. lagu boleh juga mempengaruhi mood :) jadi mun marah iboh dengar lagu metal :D

    ReplyDelete
  6. sarapan minda saye ialah blogwalking...heheh...waktu tu je ade mase nk blogwalking..

    ReplyDelete
  7. suka jugak lagu nie..tp sekarang macam jarang jer dengar lagu.tu minda tak terapi tu.hehe..

    ReplyDelete
  8. Suka sangat dengar lagu ni. Kalau pagi, Awan selalu dengar lagu Suite From the Devil Wears Prada. Memang best.

    ReplyDelete
  9. mcm chii sendiri..chii dan muzik x leh di pisahkan..heheh..sampaikan kadang2 before tdo pun,chii akan dgr lagu..bila mata da betul2 x larat..baru off..pagi pun sama..tu kadang2 bila org panggil,x dgr..telinga da dok sumbat ngan earphone :p

    ReplyDelete