Back to Top

06 April 2011

LAIN DI CARI LAIN PULAK YANG DIDAPAT... HWAAAA!

Assalamualaikum dan Selamat tengah hari semua,

Pasti sekarang dok terpikir nak isi perut kan... Hehehe, almaklumlah kan... Dah tengah hari dah ni... Hurmmm, tapi lain pulak dengan daku... Dok melayari internet jer kerja... Tipuuuu jer... Ahaakkkss... 

Tapi kan... Sebut pasal melayari internet, korang pernah tak cari sesuatu yang ingin korang beli kat internet? Pasti ada punya... Ye tak?

Termasuklah aku... Tadi konon-konon nak survey handbag... Kot2 ada yang menarik hati... Hehehe, bukan nak beli terus pun... Saja jer nak survey kat internet dulu... Ada tak patern yang menarik... Nanti penghujung bulan April... Hubby balik... Bolehlah bodek dia... Hahahahahhaaa... Jahat betulkan...

Tapi... Asyik dok mencari kat internet... Konon nak carik handbag cantik... Tapi leh pulak terselit handbag yang pelik... Lain yang dicari... Lain pulak yang didapat... Ni haaaa...


Beg menyerupai katak...
Korang nak tak pakai beg ni ? Ahakkkksss


Kemudian... Ada lagi... Ni haaa....
Beg menyerupai Ayam... Pelik jer rupa handbag ni...



Dan... Ada satu lagi beg... Lagi Pelik... Tak nak lah pakai... Huhuhu...
Beg menyerupai Anjing...


Huhuhu... Alih-alih... tak jumpa pun handbag yang berkenan di hati... Huhu, daku ni cerewet gak part-part membeli barang ni... Sebelum beli mesti survey dulu... Cerewet tak habis-habis...

Hahahaaa... Macam mana ada tak yang berkenan dengan beg-beg tu... Saja jer... Nak kasi mata ni segar sikit... Jangan dok pikir pasai keja jaaa... Badan kita pun kena relak gak... Terutamanya cik mata kita no... 

Hehehe... Jom pegi makan... Enjoy your lunch hour ok... 

Sumber : Google Images

31 comments:

  1. eeee...geli nye handbag cmni..tp kalau pakai handbag cmtu mesti peragut takot nk ragut. huhu :P

    ReplyDelete
  2. Ahakksss... Betul tu dear. Kalau pakai bag ni sure peragut pun geli nak ragut =)

    ReplyDelete
  3. hihi sama la kita ..try la beli yg katak tuh,mcm comel jea..^__^

    *anis tag akak ,join la kalo rajin yea ;)

    http://aniswany.blogspot.com/2011/04/giveaway-purse-polo-by-darkbatman.html

    ReplyDelete
  4. Aniswany : Tak nak! geli akak. Hahahhaaa... Thanks dear.. InsyaAllah malam nanti akak join yer.

    ReplyDelete
  5. memang pelik n unik

    nak cari beg..try g http://www.bezahra.com/

    ReplyDelete
  6. Chii : Yeah!! Chii gak yang alert. Hehehe. Thanks dear. Nanti akak terjah URL tu yer =)

    ReplyDelete
  7. Comel apa hb katak dan ayam tu, unik.

    Awan pun mesti survey kat internet dulu. Nak tengok dia punya kualiti. Tapi Awan tak berani nak membeli secara online.

    ReplyDelete
  8. Awan : Betul tu. Samalah kita...Akak pun kurang keberanian lah nak beli secara online. Kecuali kalau kengkawan sendiri jer yg wat online business.. Baru beli ngan diorang.

    ReplyDelete
  9. chii pernah order online,pastu amikk sendiri brg tu kat kedai nya..alhamdulillah,puas ati.

    nk beli online ni kena hati2 gak..takut ada yg kena tipu

    ReplyDelete
  10. eh!!!
    junko pon ade???
    wahahha!!

    ReplyDelete
  11. Yup! that true dear. Kita kenalah hati2 kalau nak beli barang secara online ni. Kawan akak pernah kena tipu. tapi akak taknak lah bagitau website mana... Karang rosak pulak business orang kan. Biarlah Allah saja yang membalas kejahatan mereka berniaga secara menipu. Tak kemana pun rezeki yang mereka dapat..

    ReplyDelete
  12. Nadirah : Spesis dia mana2 jer ada Nad. Hehehe.

    ReplyDelete
  13. tak pakai aku beg macam nie...menggelikan aje...

    ReplyDelete
  14. Zaidah : Ahakkkss. Betul tu... Geli tengok.

    ReplyDelete
  15. pernah sekalijer beli beg on9.tp baru pakai 2 3 kali dah rosak zipnya..rugi duit..tu rasa cam serik nak beli on9 lg..beg yg beli kt kedai rm30 pun tahan lama.hehe..comel jer beg katak tu..suker..:)

    ReplyDelete
  16. geli btol tgk handbag katak..sapo boli mmg pelik la tu..

    ReplyDelete
  17. horror gila lah... xmo xmo... hehe

    ReplyDelete
  18. erk...geli lak yg katak tue...

    ReplyDelete
  19. Puan Kutu : Tulah dear, kena hati2 dalam membeli secara online. Hehe. Cute tapi geli haihhh...

    ReplyDelete
  20. Faiz : Betoi kata Faiz... Hahahaha.

    ReplyDelete
  21. nsar : Yes! Soooo Horror dear... Akak pun tak mau. Hehehe

    ReplyDelete
  22. Fyna : Ahakkksss, saja jaa nak kasi org geli ya dak... Akak pun geli tgk. Tak jadi nak survey handbag gara2 terjumpa 3 bag yang pelik ni. Hahaha

    ReplyDelete
  23. heee...gelinya... tak pakai handbag pun tak pe ah

    ReplyDelete
  24. Yatie Awang : Ha'ah.. Akak pun sama, baik tak yah ada handbag.. Kalau begitulah rupanya.

    ReplyDelete
  25. Kelakornya handbag tu,mesti glamer kalau pakai handbag tu...

    Serangga menu utama masa depan

    ReplyDelete
  26. Miecyber : hehhee... Glamoooor ngan beg pelik yer. Tak nak argggg... Hehee

    ReplyDelete
  27. Kalau buat koleksi dekat rumah untuk barang-barang pelik mungkin boleh kot. Tapi kalau nak pakai bawa keluar rasanya kena pikir 4-5 kali laa dulu. Haha.

    ReplyDelete
  28. sj jer try beli.selalunya beli tudung.tak pernah pulak beli beg..:)

    ReplyDelete
  29. Miss Tira : Betoi tu... Wat collection barangan pelik boleh lah.. hehehe. Tapi kalau nak pakai pergi jenjalan pikir 2 3 kali dulu. Ahakkss

    ReplyDelete
  30. sik ada yg comel lagik kah?ya semua pelik jak..huhu

    ReplyDelete
  31. Tengkorakemas : Ada yang comel.. hhehe. Tapi nak tok curi perhatian kamek. Pelik ada jak!

    ReplyDelete