-->

KEBAIKAN DETOX FOOT PATCH

Assalamualaikum semua,

Pasti tengah hari ni laparkan... Nak-nak kalau dah sibuk sangat bekerja... Betul tak? Yang pasti... Walaupun sibuk, kesihatan kena jaga gak tau... Hurmmm, entri kali ni bukanlah nak bercerita pasal makanan... tetapi tentang kesihatan... 

Apa kaitannya dengan tajuk... Ahakkks... Semalam before tidur... Saya lekatkan benda ni kat kaki nama dia Detox Foot Patch... Hari tu hubby belikan time dia cuti... Yelah, dia kekadang kalau saya sibuk sesangat... Pasti ada jer hadiah2 pelik yang kita tak sangka dia bagi... 

Nilah dia yang saya maksudkan.... Detox Foot Patch atau dalam bahasa Melayunya Pelekat kaki Nyah Toksin.


Tengok... Tengok... Hitam betoi kan, padahal mula-mula nak pakai tu... Bukan main putih lagi... Tu tandanya banyak toksin dalam badan... Padan muka... 

Kalau korang nak tahu, berikut adalah kebaikan apabila menggunakannya:-


Haaa... hebat gak kan penangan Detox Foot Patch ni...

Jommm... kita tengok lak tanda-tanda badan kita banyak toksin... Ahakkksss... dan rata-rata tanda-tanda ni memang ada pada saya... Korang lak macam mana ?


Yeah!!! Itulah dia sedikit sebanyak tentang Detox Foot Patch... Berbaloi lah guna benda ni... Alhamdulillah, Sekarang ni kuranglah sikit penyakit selalu pening saya... Hehehe. Tak salahkan kita mencuba sesuatu yang mendatangkan kebaikan...

Apa-apa pun hargai diri kita demi insan yang tersayang....


16 comments:

Puan Kutu said...

bagus ekk benada nie?tak pernah cuba lg..:)

Fizalinolie said...

Puan Kutu : Alhamdulillah, Muni.. Setakat ni pakai.. Jaranglah pening.

chii said...

adik penah guna..tp chii sendiri lum berpeluang

Fizalinolie said...

Chii : Tryla Chii... Akak baru jer guna dalam beberapa bulan ni. So far oklah =)

aniswany said...

wahhh,mcm best je...nk kena try nih ;p

Tasha said...

untungnya ada hubby yang best mcm tu...... nak pakai lagi lah benda ni. pernah pakai 2 kali jer...

Miss Tira said...

Tahu benda ni. Selalu jumpa dekat My Pharmacy. Tapi nak beli mahal. Hehe.

Fizalinolie said...

Aniswany : Trylah sayang.. Ok jer akak guna..

Tasha : Biasa2 jer hubby kita. Hehe, pakailah ek. Rasa2 nyer Alhamdulillah setelah memakainya.

Miss Tira : Takpe dear, nanti Tira akan gunakan gak. hehehe. takpe... Tira masih muda. Kalau mcm akak ni aduh aii... Mcm2 ada. Hehehe.

Sorilah semua ek lambat reply komen. Broadband ni kekadang sesiput jadi nyer =(

faiz said...

hitam btol..dulu igtkan benda alah ni menipu je..

Miecyber said...

Bagusnya produk nie..


" Say No " Loji Nuklear Di Malaysia

Fizalinolie said...

Faiz : Tu tanda nyer banyak toksin dalam badan... Hehehe.

Miecyber : Thanks yer singgah d blog saya. Ha'ah, oklah jugak. Pening saya pun dah berkurangan gak pakai benda ni. Alhamdulillah.

Awan Biru said...

Mungkin badan Awan banyak sangat benda negatif sampai semangat pun hilang, migrain, malas dan macam-macam lagilah.

Fizalinolie said...

Awan : Kebiasaan benda macam tu awan disebabkan kita terlalu memikirkan kerja dan org lain...

tengkorakemas said...

kamek ada engkah juak detox foot patch di kaki, sekali jak, memang hitam,

kelak maok lagik..he

Fizalinolie said...

Tengkorakemas : Ok lah juak makei ya. Mula2 ya memang hitam... Ari ya lamak juak kamek sik engkah rah kaki... Ya hitam baru ya. Hehe

amanda said...

Mmg bez pkai detox foot ni,I pkaikan kt my hbby snang plak die bgn pgi..b4 detox ni mmg sshla,huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...