SPM = selamat pagi malaysia ( 12.00 am sudah)

SPM

/
11 Comments

SPM = selamat pagi malaysia
( 12.00 am sudah)



ARTIKEL LAIN DI SINI

11 comments:

  1. tq fiza..awk byk mnyumbang utk group kita..dh keluar dh kita no 8.hehe..

    ReplyDelete
  2. Puan Kutu: Sama2 puan. Takpe, yang penting kita enjoy dapat join game ni.. Hehehe, kalut sungguh main game ni... Tapi amat menyeronokkan :)

    ReplyDelete
  3. dtg dari group

    GENG MANTOP BLOGGERS

    http://heandsheloves.blogspot.com/2011/03/geng-mantop-bloggers.html

    jom singgah...

    ReplyDelete
  4. NiSha: Thanks nisha... Akan saya terjah blog kamu... Hehehe, tungguuuu..

    ReplyDelete
  5. Khuemaera: Thanks yer singgah.. Hehehe, slmt berkenalan dear :)

    ReplyDelete
  6. GAME ANTARA BLOGGER 2 : GEGAR !!!

    amacam?? nk sambung lgi??
    hehehe

    ReplyDelete
  7. Try tanya yg lain dulu ek... Kot2 diorang ada kerja ke. Sebab skrg ni saya masih tak dpt nak ikut. Still ada kerja nak wat. hehehe.

    ReplyDelete
  8. errr..masih terpinga2 dan tapaham konsep game ni :p

    ReplyDelete
  9. Chii : Game ni bukanlah seperti game yang popular di facebook yang kita dok main hari2... Tapi ada sesuatu makna yang terselit disebalik permainan ni. Kepuasan, kerjasama dan mengenali rakan baru... Kalau game lain... Kita hanya dapat kepuasan jer lebih...

    Sebenarnya konsep game ni mudah... macam mana kita nak bersatu buat 1 entri yang sama dgn pelbagai jln... Konsepnya terletak kepada kerjasama. kalau tak ada kerjasama... Hurmm, susah bagai dikata.. tak ada entri then marah ahli kumpulan adalah... Tapi bagi saya, malam tu memang seronok... Hahaha.. Puan kutu punya hallah... :)

    ReplyDelete