Hola, Semuanya bermula di sini… Follow saya   yer bagi yang sudi… Hehehe Kemudian… Buat satu entri dan butir-butirnya adalah… Wah! Macam...

SEMUANYA BERMULA DI SINI...

/
3 Comments
Hola,
Semuanya bermula di sini…


Follow saya yer bagi yang sudi… Hehehe
Kemudian… Buat satu entri dan butir-butirnya adalah… Wah! Macam isi form lah pulak… Hehehe
1)     
Tajuk : SEMUANYA BERMULA DI SINI dan link kan ke entri ini

Letakkan banner seperti diatas dalam entri korang…

Ceritakan tentang diri korang... dan kenapa korang mula meminati dunia blog...

Then, Senaraikan dan link kan 3 kawan korang  yang selalu bertandang ke blog korang…

Kemudian… Senaraikan dan linkkan Blog siapakah yang tidak pernah korang kunjungi walaupun telah menjadi follower korang Senaraikan 2 dan link kan

Kemudian buat ayat memujuk… Chewah! Agar siapa yang nak join  idea ini  sudi-sudilah jugak follow korang…

Then, tag 3 orang follower korang yang dirasakan mempunyai follower yang kurang, pastikan mereka mengetahuinya...

Terakhir sekali, tinggalkan link korang kat komen blog saya yer dan rajinlah-rajinlah singgah di blog Fuyooh… Kawan dia baru jer 21 orang… K! Good luck kengkawan…. Idea ini cuma sekadar untuk mengenali siapa follower kita dan juga sekurang-kurangnya bertambahlah jugak follower kita weiii...

Idea ini akan berakhir… PADA 22 MARCH 2011  YER… Hehehe




ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. gud luck dear..:)

    meh ke rumah..
    ~plastic surgery follow up~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  2. kenalan boleh x.. hehehe.. dtg dr blog fuyoh..

    ReplyDelete
  3. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great.
    I don't know who you are but definitely you're going to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!
    Also see my web site :: By Carlos Santa Cruz

    ReplyDelete