Hola, Short Update again for today ... Hehehe, tak mau cakap manyak2... Jom ramai-ramai pakat join  Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong!   d...

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !

/
21 Comments
Hola,

Short Update again for today... Hehehe, tak mau cakap manyak2... Jom ramai-ramai pakat join Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong! di sini 



Jom!! Sama-sama kita gegarkan dunia blog dengan mencari kawan seramai mungkin... Bukan mencari lawan...Hehehe.


Sesungguhnya hidup ini amat singkat untuk kita lalui... Pasti!!! 

So, Enjoy ur life...


ARTIKEL LAIN DI SINI

21 comments:

  1. komen better wat popup window sis.. g kat setting komen amek yg popup :)

    ReplyDelete
  2. mcm mana segmen ni.chii x paham la

    ReplyDelete
  3. eh, mula2 tadi saya tak nampak mana nak komen....-_-"

    ReplyDelete
  4. terbang from blog BA =]

    simple and nice onee ! thumbs up ^^

    ReplyDelete
  5. Ada...ada...he he.... Blog ringkas yang cantik...:)

    ReplyDelete
  6. jOm join ramai2 ;) idup blogger baru! hihi

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan form yayansmum...^_^ happy blogging...

    ReplyDelete
  8. assalam... ayu dtg dr blog en.ben... cantik blog.. cute...

    ReplyDelete
  9. nice belog kak...

    simple je..

    da folo kaka...=)

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen deco2 beng beng boongg!

    pendapat saya...
    blog ok dan kemas
    cuma, ruangan komen ni guna popup window lagi best kot?

    ReplyDelete
  11. abg ben buat segment yg mcm mana lak kali ni..?
    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    BLOG REVIEW : LIFE IS A WORD

    ReplyDelete
  12. blog ktk kemas..kmk suka ^^,

    ReplyDelete
  13. Pada Semua : Thanks yer singgah dan follow. Thanks also atas komen terhadap blog ini... dan selamat berkenalan semua =)

    ReplyDelete
  14. Sudah cun, don't worry! HEHE.
    Jom terjah blog saya balik!

    http://k-fhatyah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. salam sis..singgah dr blog BA.. ermm..kalau leh bg nmpk sket tmpt nk komen ni..td tercari2 jugakkat mna nak komen..hehe.. and buat la pop-up-window untk komen ni... ^_^ yang lain semua dah ok..cantik.. ^_^

    ReplyDelete
  16. not bad lah blog ni
    semmpoii !

    jom dtg lawat blog and follow kte pulak yaww :DD

    http://theeanddead.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

    ReplyDelete
  17. as salam..
    SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

    http://fadzli-rt.blogspot.com

    dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

    saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
    kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

    eh..tersilap tempat.adoi..patutnya kat sini =)
    hm..kak orang sarawak ke?
    huhu..pasal blog ni, cuma nak bagitau je..elok jadikan komen ni, bentuk pop up. lagi jimat masa.ada setting nya dalam setting, klik tang komen, pilih pop up =)

    ReplyDelete