Hola, Semalam join Game yang Abg Ben wat... Hurmmm, tulah sapa gatai sangat dok mengomen kat entri Abg Ben suh buat malam tu jugak.... Apa...

Apa yang Best ???

/
20 Comments
Hola,

Semalam join Game yang Abg Ben wat... Hurmmm, tulah sapa gatai sangat dok mengomen kat entri Abg Ben suh buat malam tu jugak.... Apalagi... 1 jam masa diberi untuk register... Tak susah pun register... Buat 1 entri, tempek header blog Abg ben dan linkkan seperti biasa.. 

Siapa lambat nasib lah... Adoi! kalut siot... Siap bertukar no phone lagi gara-gara game tersebut... Patutlah logarithm nak sediakan rezona... Perpeluh badan weiii, Silap2 kalau takde rexona, hangit jadi nyer... Hehe.

Tapi amat menyeronokkan... Seronok dengan kekalutan... Walaupun kalut... Nah! saya dapat empat orang kawan baru... Apa macam cantik dan handsome tak?... Sori yer curi gambar kat blog korang... Nak kenal mereka... Klik sini haa... Puan Kutu, Solomolo, Hanieqha dan SenyumSOYA... Sporting giler mereka ni... Tak caya terjah blog mereka.


              
Meh nak citer sikit... First tu bincang kat shoutbox Puan kutu... Sampai 1 tahap Shoutbox Puan kutu lak jemm... Perghhh! sampai jem shoutbox kitorang buat gara2 nak decide siapa ketua,nak cari nama group... Ditambah lak line broadband sesiput... Bengonggg ! Pastu pulak... Fuyohhh.. tetiba menyelit masuk perbincangan kami membuatkan puan Kutu blur sekejap... Sebab sebelum tu pun saya ada gak jemput fuyoohh join kami... Tapi dia lambat reply, lagipun puan kutu dapat lagi sorang member nak join... Hehehehe, lucu-lucu... kesian kat fuyohh, group kami dah penuh... Sorry yer fuyohh...

Pengalaman yang amat menyeronokkan... Hehehe.

Apa yang Best?

1. Dapat kenal kawan baru.
2. Kedua, belajar kerja berkumpulan... Dengar arahan daripada ketua, baru kerja lancar beb..
3. Apa yang penting... kerjasamaaaa.... Hehehe

Penting tau kerja berkumpulan dan kesepakatan... nak2 nanti... sapa2 yang bekerja pasti akan merasai kerja berkumpulan... Bukan kerja jer perlukan kesepakatan, even dalam keluarga pun... Yang Study lak sah memang ada wat assignment berkumpulan... Kalau tak sepakat... pasti ada sleeping partner... Betul tak?

Apa-apa pun menang atau kalah tak penting... yang penting kerjasama dan keseronokan...

Hidup biarlah ceria... Sesungguhnya hidup ini amat singkat untuk kita lalui :)


ARTIKEL LAIN DI SINI

20 comments:

  1. terbaiklah entri nie..syg la semua geng serumpun.kihkih..header tu dpt free,menang GA Ezan..tu yg nak tayang.hehe..

    ReplyDelete
  2. Puan Kutu: Yup sayang group serumpun. keep in touch tau... Mana tau 1 hari nanti dapat berjumpa... Kihkih.. oh! tahniah Puan kutu menang GA Ezan :)

    ReplyDelete
  3. Adus! tercipta 1 group dalam blog aku yang membawa banyak kenangan... tak kan daku lupa... Hehehe.

    ReplyDelete
  4. yup n group tu kt alam maya..tu yg kelam kabut,klu tak sng la keja.sy last2 ms nk bg link kt ben siap menggigil.macam betul2 wat asaimen rasa.huhu..tq ya..dpt header plus watermark..mlm td br nk tido,skali ezan jerit kt shoutbox bgtau soh check email.tu yg tukar header baru.tak sabar.hehe..

    ReplyDelete
  5. Puan Kutu : Sama-sama puan. Hehehe... Lucu betul tapi enjoy. hehehe. Lawak lah puan siap menggigil lagi. kihkhih.

    ReplyDelete
  6. hhuhuhu..sampai pagi ni sy tersenyum!! heheheh..klakar sgt...dpt kawan2 baru..yoosshhii!!! maceh smua...(^^

    ReplyDelete
  7. senyumSOYA: Yeah! dear... Seronok sangat bila dapat kawan baru. Hehehe. Keep in touch dear =)

    ReplyDelete
  8. waaa tamu semua tak ajk pun kita..sampai hati huhu...

    ReplyDelete
  9. heheh..semlm chii ada gak terjh beberp blog..mmg masing2 dok kalut nk siapkan coz masa yg ada pun x byk kan..heheh

    ReplyDelete
  10. yeah.. geng serumpun serumpan..
    same la kite..
    nak type pon teketaq2.. dah tu silap plak tuh..
    haih.. lagi bertambah ketaq la saya..
    hahha..

    anyway, best dpt geng ngan you all. top ten tuhhhh... :D

    ReplyDelete
  11. Atiey: Janganla merajuk dear... Semalam disebabkan kekalutan, semua jadi haru biru. Main tangkap muat jer sapa nak join.. Sorry ek, nanti kalau ada lagi game.. InsyaAllah, kita 1 group. Hehehe.

    ReplyDelete
  12. Chii : Hehehe.. Tulah pasal, dah x cukup masa... Semua haru biru. Lintang pukang... Kihkih

    ReplyDelete
  13. Hanieqha : Lucu betul memori semalam... Hehehe. Apa-apa pun keep in touch ek :)

    ReplyDelete
  14. hahaha...
    sangat best semalam...
    siap berpeloh ketiaq nie...
    my sis pandang pelik teng0k abg die yg ensem gelak sorang-sorang depan PC...
    hahaha...

    ReplyDelete
  15. hahaha..suke abang ben..
    gara-gara die huru-hara belogger yang laen...






    jom singgah n follow belog saya..
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. heheh...ade gak tgk kat blog abang ben ni...msg2 kelam-kabut cari kumpulan..

    ReplyDelete
  17. Solo molo: hehehe... Tulah pasal, seronok sangat2... n happy dapat kenalan dengan korang :)

    ReplyDelete
  18. Fyna : Thanks fyna follow blog saya... Yup! saya akan terjah blog awak selepas ini =)

    ReplyDelete
  19. Faiz : Ha'ah.. Tgk kat comment Abg Ben, semua dok kalut cari group... Adus! tapi hasilnya amat menyeronokkan :)

    ReplyDelete
  20. macam best je main game tuu..Tapi terlepas lah. Tak sempat nak join. :)

    Jom baca ni: Discover Your Miracle with Lancôme Maqui Miracle..

    ReplyDelete