Siapa kata Nuffnang Bankrup? | Beberapa hari yang lepas ada status di fb mengatakan akaun nuffnang dah tak aktif lagi dah. Huhu... Cuak...

Siapa kata Nuffnang Bankrup?

/
0 Comments

Siapa kata Nuffnang Bankrup? | Beberapa hari yang lepas ada status di fb mengatakan akaun nuffnang dah tak aktif lagi dah. Huhu... Cuak jugak dengar. Mana tak nya... Akaun aku masih beratus jugak tak cashout lagi tau. Kononnya nak buat tabungan.


Then, tadi lepas semua kerja settle... Before nak start mengait sweater tempahan pelanggan... Aku try login nuffnang. Alhamdulillah... Satu iklan berstatus on going melekat lagi di blog aku... Walaupun lama dah tak update blog. 

In shaa Allah, nanti ada masa nak jugak aktif balik berblog. Sayang haihhh... Dari berblog jugaklah aku boleh tambah income

Apa-apa pun, pada yang sudi singgah di sini... Thanks yer. Tanpa korang sunyilah blog aku. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: