Turban knot headband | antara produk kait terbaru dari aku. Tak sangka, mula-mula main-main test market di fb... Tak sangka pulak ada y...

Turban knot headband

/
2 Comments

Turban knot headband | antara produk kait terbaru dari aku. Tak sangka, mula-mula main-main test market di fb... Tak sangka pulak ada yang tersuka tanpa sengaja. Malah ada yang dah repeat order sampai tigaempat kali. Alhamdulillah... Rezeki Allah maha luas dan datang dalam pelbagai bentuk.


That why, right now blog terabai... Plus takde idea nak taip. In Shaa Allah, lepas ni cuba untuk update blog seperti biasa. Rindu sebenarnya. Tapi, nak buat macam mana... Kan!

Untuk turban knot headband ni, fiza jual dengan harga RM10 tidak termasuk postage. Nak order ikut warna sendiri pun boleh. No problemo... Just whatsApp 0138821296. In Shaa Allah, siap paling lama dalam masa 3 hari.

Apa-apa pun salam Jumaat semua :)




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. buat sendiri yer?
    pandainyeeee.. tangan berseni. hehehehe

    ReplyDelete
  2. Pandainya awak mengait. Kurang minat sikit bab bab kait mengait ni, menjahit, memasak.... Haih entah apa yg minat pun tak tahu hahaha

    ReplyDelete