Usaha dan kesabaran kena ada | Walaupun follower IG Fiza_Crochet tak seramai artis . Haha... Tapi, aku tetap sabar. Bukan mudah nak per...

Usaha dan kesabaran kena ada

/
2 Comments

Usaha dan kesabaran kena ada | Walaupun follower IG Fiza_Crochet tak seramai artis. Haha... Tapi, aku tetap sabar. Bukan mudah nak perkenalkan produk kita kepada orang ramai right. Nak membina kepercayaan kepada pembeli perlukan kesabaran.


Alhamdulillah, right now... Walaupun tempahan tak sehebat mana... Jualan pun tak terlajak laris... Yang penting mereka yang membeli dan menempah barangku berpuas hati. Sekurang-kurangnya masa terluang yang ada... Di isi dengan sesuatu perkara yang membawa manfaat. 

Apa-apa pun usaha dan tindakan kena ada... Selebihnya... Kesabaran adalah bekalan untuk menjadi benteng dalam melariskan jualan.

Kata-kata motivasi buat sendiri sebenarnya... Biasalah, manusia takde yang perfect... Kekadang ada hari dan masa kita berasa down. Betul tak?




ARTIKEL LAIN DI SINI

2 comments:

  1. wah...fiza pandai buat crochet...cantik...terus berusaha fiza..good luck k

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas pujian Noe. Hehe... Alhamdulillah, saja2 je tu Noe nak test market selain dari dunia blog. Doakan fiza agar istiqomah dengan projek crochet ni yer :)

      Delete