Episod Akhir Biar Aku Jadi Penunggu | dah pun tamat. Seperti biasa, ending drama mesti happy. Next week dah start drama akasia terbaru ...

Episod Akhir Biar Aku Jadi Penunggu

/
0 Comments

Episod Akhir Biar Aku Jadi Penunggu | dah pun tamat. Seperti biasa, ending drama mesti happy. Next week dah start drama akasia terbaru menggantikan biar aku jadi penunggu. Tengok promo di tv3 macam best... Siapa pernah baca novel suamiku paling sweet? Mesti dah tau jalan ceritanya right.

Sumber gambar daripada google image

Ada jugak usha blog myinfotaip. Berdasarkan sinopsis yang ditulis si penulis... Drama suamiku paling sweet mengisahkan tentang seorang gadis sepertinya terpaksa berkahwin dengan anak majikan dan bagaimana si suami menghilang rasa terpaksa dan seterusnya menimbulkan rasa cinta si isteri.... Begitulah lebih kurang jalan ceritanya... Nak tahu bagaimana perjalanan kisahnya, kenalah tengok episod satu bermula Isnin next week. Heronya Syafiq Kyle dan heroinnya pulak... Mawar Rashid yang memegang watak sebagai Qisya Iris.

Hurmmm... Kalau drama biar aku jadi penunggu haritu... Aku tak layan sangat. Tapi tak taulah drama suamiku paling sweet. Biasanya... Kalau ada masa, menyempat jugak usha reviews dari pembaca novel drama yang bakal diadaptasi. If reviews yang pembaca buat mencecah hampir 99.9% mengatakan best... Baru tengok. Begitulah aku... 




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: