Belajar berdikari | Bila usia semakin meningkat, semua benda nak try buat sendiri. Dik Ain right now, dah dua tahun sebulan . Kemain, ma...

Belajar Berdikari

/
0 Comments

Belajar berdikari | Bila usia semakin meningkat, semua benda nak try buat sendiri. Dik Ain right now, dah dua tahun sebulan. Kemain, makan tak nak bersuap dah... Minum jangan haraplah nak pegang untuk dia... Mesti kata nak minum sendiri. Adakah Ain dah bersedia nak ada adik? Haha...

Bukan tu je... Tiap kali tengok buai, mesti nak ambik buai dan patung bear dia. Nak buai adik katanya. His... His... Lepas makan pulak, dah reti hantar pinggan ke dapur... Part pakai baju seluar pun sama... Suka nak buat sendiri... Tapi takdelah sampai dah mahir pakaikan baju sendiri... Still perlukan pertolongan si maknya.



Kejapnya masa berlalu. Tengok-tengok Ain dah besar dah. Pagi tadi... Temankan dia breakfast... Crackers cicah Coklat dutchlady... Sampai 4 keping dia habiskan. Lapar agaknya. Almaklumlah... Bangun lewat harini. Hehe...




ARTIKEL LAIN DI SINI

No comments: