Assalamu'alaikum, hai... Tempahan untuk kasut kait bayi | Entri terbaru dari aku untuk bulan November. Alhamdulillah, hasil kerja...

Tempahan Untuk Kasut Kait Bayi

/
1 Comments

Assalamu'alaikum, hai...
Tempahan untuk kasut kait bayi | Entri terbaru dari aku untuk bulan November. Alhamdulillah, hasil kerja kerasku belajar dari Youtube cara bagaimana mengait untuk orang tangan kidal... Akhirnya, aku dah start ambik tempahan. Setakat ni, dah 3 pasang kasut kait terjual. Alhamdulillah... Dan kombinasi hijau cream, satu lagi tempahan untuk bayi berumur setahun.



Aku takdelah jual mahal sangat. RM35 Sepasang TIDAK TERMASUK POSTAGE. If ada yang nak tempah ikut warna kesukaan... Boleh je buat tempahan melalui email. In Shaa Allah, siap dalam masa 4 hari... Tu julat paling lama, dan paling cepat dua hari.

If, ada yang berminat... Drop email ke fizalinolie@gmail.com . Nyatakan jantina bayi, warna pilihan, saiz kaki... Dan sekiranya ada pattern kasut sendiri... Pun boleh disertakan.

Tak sangka, dari minat... Boleh pulak jana income, walaupun sikit.

Alhamdulillah...




ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. Wahhh .. Alhamdulillah ..cantik nya kasut kait tu fiza.. dah boleh ambil tempahan.. Mudah2an makin murah rezeki..

    ReplyDelete