Assalamu'alaikum, hai... Kasut Loafers Kait untuk baby boy | umur 9 hingga 12 bulan... Stail terbaru kasut kait yang ada dalam ko...

Kasut Loafers Kait Untuk Baby Boy

/
6 Comments

Assalamu'alaikum, hai...
Kasut Loafers Kait untuk baby boy | umur 9 hingga 12 bulan... Stail terbaru kasut kait yang ada dalam koleksi tempahanku. Alhamdulillah... Siapa yang berminat dengan kasut kait stail loafers boleh email aku untuk tempahan. Aku jual dengan harga RM35 sepasang TIDAK TERMASUK POSTAGE. Tempahan boleh siap dalam masa 4 hari dan tempahan jugak boleh mengikut warna kesukaan. 

kasut kait untuk bayi lelaki

Haritu, ada kawan adik tempah... Siap bagi pattern Loafers lagi. Ada jugak try cari tutorial bagaimana nak jahit loafers kait. Terjumpa cara jahit kasut kait loafers orang dewasa. Ummmpph... Apalagi, sama je... Teruslah try and error. In Shaa Allah, boleh je kita kait... Yang penting, bak kata mak... Kita kena mahir asas jahitan mengait... Confirm! Semuanya boleh. Kasut baby kawan lupa nak ambik gambar. Nasib baik yang ni ingat... Tu yang laju-laju update bila dah siap ^___<. Boleh nanti buat koleksi... Ye tak? Hehe...

#kasutkaitbaby


ARTIKEL LAIN DI SINI

6 comments:

  1. Fiza ni betul-betul rajin dan teliti tau kakak tengok
    Cantik sangat. Kalau kakak ada anak kecik memang kakak beli sepasang.

    ReplyDelete
  2. cutenya kasut baby..
    and sy dah follow sini :)

    ReplyDelete
  3. No pblm,
    Bila sampai masanya saya order dri awk.

    ReplyDelete
  4. wahhh...fiza pandai crochet yer...rajin...

    ReplyDelete