Assalamu'alaikum, hai... Citra Body Lotion . Satu produk kecantikan kulit yang pernah aku guna ketika bergelar anak dara muda rema...

Citra Body Lotion

/
3 Comments

Assalamu'alaikum, hai...
Citra Body Lotion. Satu produk kecantikan kulit yang pernah aku guna ketika bergelar anak dara muda remaja dulu. Tapi, kini... Bergelar ibu, aku memilih untuk guna lotion baby gohnson's je... Sekali dengan Alia dan Ain. Senang!


Walaupun begitu, tak sangka pulak... Untuk first November dapat cpuv citra body lotion dari Nuffnang. Alhamdulillah, sesungguhnya rezeki berblog tak putus-putus. Semoga dengan adanya cpuv tersebut... Ia mampu memotivasikan aku untuk terus berkongsikan cerita di sini. Entri ini sekadar catatan dan bukannya untuk menunjuk... Tak terlintas pun di hati.

Terima kasih team Nuffnang :)




ARTIKEL LAIN DI SINI

3 comments:

  1. Tahniah fiza.. best jgk lotion citra ni, pernah guna.. sy pun dpt nuffnang citra .. hehe

    ReplyDelete