Suami suka beli kopi wonda | Actually, encik suami penggemar kopi. Lately, balik kerja aku perasan... Dia selalu belikan premium coffee ...

Suami Suka Beli Kopi Wonda

/
1 Comments

Suami suka beli kopi wonda | Actually, encik suami penggemar kopi. Lately, balik kerja aku perasan... Dia selalu belikan premium coffee 
berperisa mocha. Dia kata sedap. Aku tak try lagi... Al-maklumlahkan, menyusukan anak... Kenalah jaga makan minum.


Tapi yang tak menahannya... Si Ain, bila nampak je ayahnya bawak minuman tin... Mesti mintak. Coffee pun dia bantai. Tapi takdelah minum banyak... Sekadar melunasi kemahuan dia je pun. Huhu...

Sekarang kan... Macam-macam produk makanan yang telah di'pattern'kan. Cumanya, kita sebagai pengguna kenalah bijak membeli.  Kalau pun terpengaruh dengan iklan... Kena fikir jugak kebaikan dan  keburukannya. Betul tak?

Bercakap pasal kebaikan dan keburukan produk, dari kopi beralih pulak pasal produk kecantikan. Duatiga hari lepas, ada jugak dengar berita terbaru pasal produk kosmetik mengandungi bahan beracun. Tak silap terdapat 10 senarai. Nasib baik tak pernah guna. Jenis aku... Kalau dah serasi dengan satu produk... Memang tak kan beralih arah. Janji... Muka tak berminyak dan berjerawat... Apa kisah tak putih. Haha...

#Isuhariini #kopiwonda



ARTIKEL LAIN DI SINI

1 comment:

  1. Kopi wanda ariti ada promo kat 7eleven....my sis borong sakan...hehe

    ReplyDelete